Önder Özen: Eskişehirspor maçından 3 puan bekliyoruz

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Medical Park Antalyaspor'la berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybeden Beşiktaş, 24.

Google Haberlere Abone ol
Önder Özen: Eskişehirspor maçından 3 puan bekliyoruz

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Medical Park Antalyaspor'la berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybeden Beşiktaş, 24. haftada oynayacağı Eskişehirspor maçında 3 puan hedefliyor.

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, 9 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynayacakları Eskişehirspor karşılaşması için, hangi takımın Eskişehirspor ile oynarsa zorlanacağını, sezonun ilk yarısındaki maçı kazandıklarını, bu maçtan da 3 puan beklediklerini söyledi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Futbol Genel Direktörü Özen, "Eskişehir ile oynayan her takım zorlanır. Biz ya da diğerleri. Aynı zamanda Ertuğrul Sağlam gibi çok değerli bir hocaya sahipler. Önemli de bir kulüptür. Ligin en az gol yiyen 3 takımından biridir. İyi savunma yapan sert bir takımdır. Deplasman karnesi çokta kötü değil. İlk maçı deplasmanda biz kazanmıştık. Dilerim burdaki maçı da kazanırız. Bu maçtada 3 puan bekleriz." diye konuştu.

JİMMY DURMAZ İLE İLGİLENMİYORUZ

Gençlerbirliği’nde forma giyen İsveçli futbolcu Jimmy Durmaz ile alakalı medyada çıkan haberlere de açıklık getiren Önder Özen, "Benim ve Beşiktaş’ın böyle bir girişimi yok. Ayrıca Tuncay Şanlı için de aynı iddialar var. Onun neden çıktığını tahmin ediyorum. Ama şunu söyliyeyim ne Jimmy Durmaz ne de Tuncay’la, ikisi ile de ilgilenmiyoruz." dedi.

Öte yandan Medical Park Antalyaspor’la 0-0 biten maçın ardından bazı futbolcuların gece dışarı çıkmasıyla ilgili gelen tepkiler üzerine de konuya açıklık getiren Özen, "Takıma 2 günlük izin verdik. Uzun süredir futbolcular dışarı çıkmamıştı. Ben özellikle kendilerinden kafalarını dağıtmaları için dışarı çıkmalarını istedim. Oldukça seviyeli bir şekilde dışarıda vakit geçirdiler." diyerek futbolculara sahip çıktı.
CİHAN

Yorumlar