Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu Milli Takım'a geri dönüyor

Bayer Leverkusen Genel Menajeri Rudi Völler, Ay-Yıldızlı formadan uzak kalan Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak için Fatih Terim'e davet gönderdi. Teklifi kabul eden Terim, yarın Atletico Madrid maçında iki milli yıldızı mercek altına alacak.

Google Haberlere Abone ol
Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu Milli Takım'a geri dönüyor
Bayer Leverkusen Genel Menajeri Rudi Völler, Ay-Yıldızlı formadan ırak kalan Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak için Fatih Terim'e çağırma gönderdi. Teklifi kabul eden Terim, yarın Atletico Madrid maçında iki ulusal yıldızı mercek altına alacak.

EURO 2016 Elemeleri’nde 28 Mart’ta Hollanda ile oynanacak kritik maç öncesi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’den Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak hamlesi geldi... Hatırlanacağı gibi; Ay-Yıldızlar’ın 15 Ekim 2013’te 2014 Dünya Kupası Elemeleri’nde Hollanda ile Şükrü Saracoğlu’nda oynadığı maçtan sonra Beşiktaşlı Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak içerisinde bir barda gerginlik yaşanmıştı. Töre’nin ve beraberindeki arkadaşlarının, Hakan ile Ömer’e silahla tehditler savurduğu iddia edilmişti. Kamuoyunda bomba etkisi oluşturan bu vakadan sonra Hakan ve Ömer ulusal formaya ırak kalmıştı...

BABA ÇALHANOĞLU: GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKELİM

Gerek Hakan ve Ömer’in ailesinin yaptığı izahatlar gerekse her iki oyuncunun sakatlıklarını gerekçe göstererek çağırma edilmelerine karşın ulusal maçlara gelmemesi bardağı taşırmıştı. Fatih Terim de reaksiyon gösterdiği Hakan ve Ömer’e Milli Takım kapılarını kapatmıştı... Ancak aradan geçen süre bütün kırgınlıkları bulunmamaktadır etti. Silah olayından sonra sıcağı sıcağına ‘sert’ izahatlar oluşturan Hakan’ın babası Hüseyin Çalhanoğlu, “Fatih Terim’in daveti bizim için şereftir. Geçmişe sünger çekelim” diyerek zeytin dalı uzatmıştı.

BUZLAR ERİDİ

Bu müspet adımların peşinden bir hücum de Bayer Leverkusen’den geldi... Gösterdiği performansla Avrupa’nın dev kulüplerine göz kırpan Hakan için Alman ekibinin umumi menajeri Rudi Völler devreye girdi. Geçtiğimiz günlerde “Ömer ve Hakan’ın Türk Milli Takım’ında oynamasını destekliyorum. Yaşananlar bundan sonra unutulmalı” diyen Völler, Terim’i Leverkusen’in Atletico Madrid’le Devler Ligi’nde yarın oynayacağı maça çağırma etti. Bu teklifi kabul eden Fatih Terim, Almanya’ya giderek Hakan ve Ömer’i izleyecek... Buzları eriten bu gelişmenin peşinden Hollanda maçı öncesi her iki yıldız da Milli Takım’a tekrar kazandırılacak.

FRİKİKLER ‘10’DAN SORULUR!

Leverkusen’in 10 numarası Hakan, attığı jeneriklik gollerle gözlerin pasını siliyor. Frikik meselesinde Avrupa’nın dikkat çeken yeteneklerinden birisi bulunan 21 yaşındaki yıldız, rakip kalecileri de ürkütüyor. O isimlerden birisi de Atletico’nun muvaffakiyetli eldiveni Moya... Leverkusen maçı öncesi Hakan’dan fazla fazla çekindiğini belirten Moya, “Gerçekten olağanüstü frikikleri var” dedi.

TWİTTER’DA DİKKAT ÇEKEN AYRINTI!

Hakan ve Ömer’i tekrar Milli Takım’a kazandırmak için girişimlere başlayan Fatih Terim, gerçekte ‘barış’ mesajını günler öncesinden vermişti. Twitter hesabı açan Terim; kapak fotoğrafına Gökhan, Hakan ve Ömer’in de bulunduğu millilerle yapılan toplantıdan bir kare kullanmıştı. Tecrübeli hocanın bu tercihi için sosyal medyada “Buzlar eriyor” yorumları yapılmıştı.

ARDA’YI DA İZLEYECEK

Terim, Atletico Madrid forması altında destan yazan Arda Turan’ı da izleme fırsatı bulacak. Völler’in daveti üstüne Almanya’da gidecek bulunan deneyimli teknik adam, Hakan ve Ömer’in yanı paradigma İspanyol devinin 10 numarası Arda Turan’ı da takip edecek. Fatih Terim, Hollanda maçı öncesi 3 mühim ulusal yıldızın son durumlarını gözlemleyecek...

Kaynak: Habertürk

Kaynak: FANATİK

Yorumlar