Ömer Onan: Şampiyon olacağımıza inanıyorum

Fenerbahçe Ülker takım kaptanı Ömer Onan, sonuna kadar şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.Galatasaray Liv Hospital'a 88 - 82 yenilen Fenerbahçe Ülker'de takım kaptanı Ömer Onan, kendi evlerindeki iki maçı kazandıklarını hatırlatarak,...

Google Haberlere Abone ol
Ömer Onan: Şampiyon olacağımıza inanıyorum

Fenerbahçe Ülker takım kaptanı Ömer Onan, sonuna kadar şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.

Galatasaray Liv Hospital'a 88 - 82 yenilen Fenerbahçe Ülker'de takım kaptanı Ömer Onan, kendi evlerindeki iki maçı kazandıklarını hatırlatarak, "2 - 0'dan sonra rakibimizin son şansıydı. Bizden daha az hata yaptılar. Maçın hep içindeydik; ama basit hatalar yaptık. Seri 2 - 2'ye geldi; önemli değil. 4 yapan kazanıyor. Kendi sahamızda daha iyi ve baskılı oynayıp kazanacağımıza inaniyoruz." ifadelerini kullandı.

Ömer Onan, maç içinde yaşanan olaylara da değinerek, ortamı germenin bir işe yaramadığını kaydetti. Ömer Onan, ortamı germenin çok kolay olduğunu kendilerinin gerginlik yaratacak açıklamalardan kaçındıklarının altını çizdi. Ömer, Fenerbahçeli taraftarlardan kendi sahalarında oynayacakları maçta sakin kalmalarını istedi.

Serinin 5. maçında daha sakin kalmaya çalışacaklarını da dile getiren Ömer, "Sonuna kadar şampiyon olacağımıza inanıyorum. İyi bir takımız." diye konuştu.

Bu arada karşılaşmada ceza alan başantrenör Zeljko Obradovic'in yerine basın toplantısında yardımcı antrenör Can Erdem geldi. Can Erdem, "Herşey ortada, anlamayanlar maçı bir daha izlesin." dedi.

CİHAN

Yorumlar