Ömer Onan: Bugün olağandışı bir olay oldu

Fenerbahçe Ülker Takım Kaptanı Ömer Onan, şampiyonluğun hayırlı olmasını diledi. Ömer Onan, Galatasaray Liv Hospital'ın sahaya çıkmamasını da 'olağandışı bir olay' olarak niteledi.Oynanmayan maçın ardından Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu...

Google Haberlere Abone ol
Ömer Onan: Bugün olağandışı bir olay oldu

Fenerbahçe Ülker Takım Kaptanı Ömer Onan, şampiyonluğun hayırlı olmasını diledi. Ömer Onan, Galatasaray Liv Hospital'ın sahaya çıkmamasını da 'olağandışı bir olay' olarak niteledi.

Oynanmayan maçın ardından Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Ömer Onan, "Camiamıza hayırlı olsun. İnşallah nice şampiyonluklara. Olağandışı bir olay oldu bugün. Gönül isterdi ki, Galatasaraylı arkadaşlarımız, rakibimiz karşımıza çıksınlar karşılıklı oynayalım şampiyonluğu öle kaldıralım; ama yapacak bir şey yok. Sonuçta yönetimin aldığı kararlara oyuncuların söz söylemesi saçma olur. Onların kararıdır. Açıkçası ben üzüldüm." diye konuştu.

Galatasaray'ın sahaya çıkmamasının bir ilk olduğunu kaydeden Ömer Onan, "Ortamı germek kimseye yaramıyor. Biz oyuncular antrenör olarak açıklama yapmadık. 4 maçtan sonra 'ortamı germek kar topu gibidir, git gide büyür.' demişti. Ortamı gerenler aklıselim içinde ortamı germenin nelere mal olabileceğini görmüşlerdir. İki tane iyi rakip, iki tane iyi basketbol takımı finale kaldı. Galatasaray camiasına saygı duyuyoruz. Bütün camialar değerlidir. Bu finalde de iki büyük camia karşılaştı. Gelselerdi burada yine güzel oynayıp kazanacaktık. Bundan şüphemiz yok; ama gelmek istemediler. Gerenler her zaman zararlı çıkar. Fitili kim ateşlediyse şu anda üzülüyordur. Bizler değerli rakipleriz. Düşman değiliz. Düşmanlığı körüklemek herkese zarar verir. İki tarafın da oyuncularına verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum. Sonuçta biz şampiyon olduk. Şampiyon olduğumuz için de mutluyuz." şeklinde konuştu.

Bu arada oynanmayan maçın ardından Fenerbahçe Ülkerli basketbolcular, şampiyonluğu taraftarlarıyla kutladı. Basketbolcular, en genç üyeleri Berk İbrahim Uğurlu'yu omuzlara alarak potanın filesini kestirdi. Sporcular, tribün turunda taraftarların tezahüratlarına da eşlik etti.

CİHAN

Yorumlar