Olimpiyat şampiyonu milli halterciden vali Aksoy'a ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen, 'Gençlik Günleri-Bir Başaran Bin Dinleyen' konulu konferansa katılmak üzere Samsun'a gelen olimpiyat şampiyonu milli halterci Halil Mutlu ve...

Google Haberlere Abone ol
Olimpiyat şampiyonu milli halterciden vali Aksoy'a ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen, 'Gençlik Günleri-Bir Başaran Bin Dinleyen' konulu konferansa katılmak üzere Samsun'a gelen olimpiyat şampiyonu milli halterci Halil Mutlu ve TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan ziyarette yaptığı konuşmada, "Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Gençlik Günleri' adı altında düzenlenen 'Bir Başaran, Bin Dinleyen' konulu konferansa katılmak üzere bugün Samsun'dayız. Bu kapsamda Sayın Valimizi ziyaret ediyoruz. Kendilerine, zaman ayırıp bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hüseyin Aksoy, olimpiyat şampiyonu milli halterci Halil Mutlu ve TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan'a ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin sonunda Vali Aksoy, olimpiyat şampiyonu milli halterci Halil Mutlu ve Erdoğan Arıkan'a günün anısına Atatürk Anıtı tablosu hediye etti.

Ziyarette ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt da hazır bulundu.

CİHAN

Yorumlar