Olcay: Şampiyonlukta erken konuşmanın fazla bir faydası olmaz

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Özkan Olcay, şampiyonluk yarışında konuşmanın daha erken olduğunu ve konuşmanın da fayda sağlamayacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Olcay: Şampiyonlukta erken konuşmanın fazla bir faydası olmaz

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Özkan Olcay, şampiyonluk yarışında konuşmanın daha erken olduğunu ve konuşmanın da fayda sağlamayacağını söyledi.

Sarı - kırmızılı kulübün 2. Başkanı Özkan Olcay, Eskişehirspor'u 3-0 yendikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın yeni bir motivasyonla lige başladığını belirten Özkan, "Devre arasında yapmış olduğumuz takviyelerle ikinci kısma daha hazırlıklı ve daha moralli bir şekilde başlamış bulunuyor Galatasaray. Ümit ediyorum ki bu tempomuzu arttırarak devam edeceğiz. Yeni transferlerimiz doğru zamanda ve doğru arkadaşlardan oluştuğu için bizi ümitlendiriyorlar. Taraftarlarımızın moralitesi de belli ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde alacağımız sonuçlar Galatasaraylıları memnun ve mutlu edecektir." dedi.

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile aralarında puan farkının dörde inmesi hakkında sorulan sorulara ise Başkan Olcay, "Daha önümüzde 14 - 15 maç var. Bu konularda erken konuşmanın fazla bir faydası olmayacağını düşünüyorum. Biz kendi işimize bakıyoruz. Rakiplerimize de başarılar diliyoruz. Ama bu tempomuzu arttırarak devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray doğru yoldadır." diye cevap verdi.

Yapılan transferlerin en az dört tanesinin sağlam olduğunu vurgulayan ikinci başkan, "Ama aradan fazla bir vakit geçmediği için biz de bu arkadaşları Galatasaray'da oynadığı formları ile daha iyi test edemedik. Ama çok yetenekli olduklarını ve Galatasaray'a çok katkı sağlayacaklarını inançlı bir şekilde gözlemliyoruz. Ümit ediyorum bizi ilerideki günlerde daha mutlu edecek sonuçlara şahit olacağız." diye konuştu.

"GALATASARAY, DROGBA'NIN VERECEĞİ HER KARARA SAYGILI OLACAKTIR"

Sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen yıldız futbolcu Drogba hakkında da değerlendirmelerde bulunan Özkan Olcay, "Drogba büyük bir futbolcu. Futbolcu olduğu kadar insani yanlarıyla da Galatasaray'a büyük çapta sempati kazandıran bir oyuncu. Dünyanın her tarafından tanınan birisi. Yaşı da belirli bir yerlere geldiği için Drogba da dünyanın her yerinde özlenen ve aranan bir kişilik olduğundan dolayı bazı arayışlar içinde olabilir. Galatasaray, bu durumda Drogba'nın vereceği her karara saygılı olacaktır. Ama şurası mutlak ki Drogba geldiği günden beri çok artı değer kazandırdı." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar