Olcay Şahan: Şampiyonluğa savaşacağız

Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Olcay Şahan, ligde iyi bir seri yakalayıp şampiyonluğa savaşacaklarına inandığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Olcay Şahan: Şampiyonluğa savaşacağız

Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Olcay Şahan, ligde iyi bir seri yakalayıp şampiyonluğa savaşacaklarına inandığını söyledi.

Dün akşam A Milli Takım kampına katılmak için otele geldiği sırada Cihan muhabirinin sorularını cevaplayan Olcay Şahan, hem Milli Takım hem de Beşiktaş ile alakalı düşüncelerini aktardı.

Olcay, "Şampiyonluk derken halen hedefimiz şampiyonluk. Çünkü kaybettiğimiz birşey yok. Cuma günü Medical Park Antalyaspor’la 0-0 kaldığımız için üzgünüz. Aslında 3 puanı hakettiğimizi düşünüyorum. Ama artık geçti. Gelecek maçlara bakmamız lazım. Yeni bir seri yakalamamız lazım şampiyonluk için. Ve inanıyorumki bizim takımda o kadar büyük kalite ve istek varki, gelecek maçlarda bu seriyi yakalayıp şampiyonluğa savaşacağımıza inanıyorum." dedi.

Öte yandan Olcay Şahan, Beşiktaş’ta aldığı ücret konusunda medyada hakkında çıkan haberlerin sorulması üzerine, "O konulara girmek istemiyorum . Sonuçta Milli Takıma geldik ve sadece bununla alakalı konuşmak istiyorum." diyerek bu konuda açıklama yapmak istemedi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ İYİ BİR HAZIRLIK MAÇI OLACAK

Siyah-beyazlı yıldız futbolcu Olcay Şahan, 5 Mart Çarşamba günü İsveç Milli Takımı ile Ankara’da oynayacakları özel maç için yaptığı açıklamada ise, "Burada olduğum için mutluyum. Çarşamba günü iyi bir hazırlık maçı olacak. O maçı kazanmak istiyoruz. İyi bir dönem geçireceğimize inanıyorum." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar