Olcay Şahan: İkinci yarıya bomba gibi gireceğiz

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Olcay Şahan, zorlu bir dönemden geçtiklerini, sezonun ikinci yarısına bomba gibi gireceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Olcay Şahan: İkinci yarıya bomba gibi gireceğiz

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Olcay Şahan, zorlu bir dönemden geçtiklerini, sezonun ikinci yarısına bomba gibi gireceklerini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın Elazıspor'u 4-1 yendiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan genç oyuncu, "Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İlk onbirde 4-5 tane ilk kez oynayan oyuncu arkadaşlarımız oldu. Onlar da çok iyi mücadele ettiler. Skor daha fazlada olabilirdi. Baskılı bir oyun ortaya koyduk. Zorlu bir dönemden geçiyoruz. Bazı oyuncularımız sakat sakat görev aldılar." diye konuştu.

Olcay Şahan, Beşiktaş olarak sezonun ikinci yarısına bomba gibi gireceklerini ve sezona damga vuracaklarını ifade etti.

UĞUR BORAL: KIRGINLIK KÜSKÜNLÜK YOK; BEKLENTİ VAR

Uzun bir sakatlık sürecinin ardından tekrar formasına kavuşan Uğur Boral da, kırgınlığının, küskünlüğünün olmadığını sadece beklentilerinin olduğunu söyledi. Yıldız oyuncu, "Bu maçı kazandık. Çok mutluyuz. Gerekli mücadeleyi gösterdik. Taraftarlarımızın desteklerini bizden esirgemediler. Alnımızın akıyla maçı bitirdik. Son maçımızı da kazanıp ikinci yarıya çok daha iyi Beşiktaş olarak mücadele edeceğiz." açıklamasını yaptı.

Uzun bir aradan sonra tekrar formasını kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getiren Uğur Boral, sözlerini şöyle sürdürdü: "Uzun süredir top oynamıyorum. Kızgınlık, küskünlük yok hiçbir şekilde yok. Sadece beklenti var. Ben işimi yapmaya çalışıyorum. Futbolu çocukluğumdan dolayı aşıktım, şimdi ise iş olarak görüyorum. Bugünkü maçta beklentilerin karşılığını verdim. İyi bir maç geçirdik. Gelen şansı iyi değerlendirdim."

Öte yandan geçtiğimiz hafta sahaya giren bir taraftarın saldırısına maaruz kalan Fernandes'in durumu hakkında ise Uğur Boral, şunları kaydetti:

"Fernandes'in bizimle hiçbir problemi yoktu. Ülkemizin futbol dinamikleri biraz farklı. Kasımpaşa maçında yaşanan olaylara ne diyebiliriz. Sahaya girip futbolculara sarılanları çok görmüştüm ama ilk kez saldıran birisini gördüm. Buna rağmen Fernandes'in morali gayet iyiydi. Bizde kendisine destek olmaya çalıştık. Fernandes kendisini toparlayacaktır o bizim bir numaralı oyuncumuzdur. Beşiktaş'ın gücü taraftarından geliyor. Taraftarlarımız bizi desteklesin. Bir ceza aldık 4 maç onlardan yoksun kaldık. Şu anda ikinci yarı bile maçlarımızı nerede oynayacağımızı bile bilmiyoruz. CİHAN

Yorumlar