Olcan Adın: Dördüncü yıldızı takacağız

Galatasaray'nı yeni futbolcusu Olcan Adın, "Bu sene bir aksilik olmazsa dördüncü yıldızı takacağız." dedi. Olcan, bu ifadeyi takım arkadaşlarına güvendiği için söylediğini dile getirdi. GSTV'ye açıklamalarda bulunan yetenekli futbolcu,...

Google Haberlere Abone ol
Olcan Adın: Dördüncü yıldızı takacağız

Galatasaray'nı yeni futbolcusu Olcan Adın, "Bu sene bir aksilik olmazsa dördüncü yıldızı takacağız." dedi. Olcan, bu ifadeyi takım arkadaşlarına güvendiği için söylediğini dile getirdi.

GSTV'ye açıklamalarda bulunan yetenekli futbolcu, "Bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Eski kulübüm Trabzonspor’a da bana gösterdikler kolaylıktan dolayı teşekkür ediyorum. Hedeflerim vardı ve bu hedeflerime ulaşıyorum” diye konuştu. Dördüncü yıldızı takacaklarına inandığını belirten Olcan Adın, “Bu sene bir aksilik olmazsa dördüncü yıldızı takacağız. Bunu tüm takım arkadaşlarıma güvenerek söylüyorum.” şeklinde konuştu.

Burak ve Selçuk ile 15 yaşından bu yana tanıştıklarını anlatan Olcan Adın, "Burak ve Selçuk çocukluk arkadaşım. Birbirimizi iyi tanıyoruz ve sürekli görüşüyoruz. Benim için çok güzel olacak." şeklinde konuştu.

Takımın yeni teknik patronu Prandelli’nin dünya çapında bir isim olduğuna dikkat çeken Olcan, "Onun bize kattıkları ile daha başarılı olacağız. ifadesini kullandı. CİHAN

Yorumlar