Okullararası Trampolin Cimnastik Birinciliği sona erdi

ÇANKIRI (AA) - Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Okullararası Cimnastik Trampolin Birinciliği, Çankırı'da yapıldı. Hasan Fehmi Gökşen Spor...

Google Haberlere Abone ol
Okullararası Trampolin Cimnastik Birinciliği sona erdi


ÇANKIRI (AA) - Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Okullararası Cimnastik Trampolin Birinciliği, Çankırı'da yapıldı.

Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyona küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde 50 sporcu katıldı.

Trampolin Cimnastik Teknik Kurul Başkanı Dilaver Abdiloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını söyledi.

Birkaç gün süren hazırlıkların ardından oldukça güzel geçen bir şampiyonanın sonuna geldiklerini ifade eden Abdiloğlu, "Sporcularımız sorunsuz bir şekilde yarıştılar ve sonuca ulaştılar. Dereceye giren sporcularımızın hepsini tebrik ediyorum ve bundan sonraki şampiyonalarda başarılar diliyorum." dedi.

Türkiye Okullararası Cimnastik Trampolin Birinciliği'ni bu yıl ilk kez düzenlediklerini vurgulayan Abdiloğlu, Çankırı'nın çok güzel ev sahipliği yaptığını kaydetti.

Müsabakalar sonunda küçük kızlarda Sıla Karakuş birinci, Yaren Cesur ikinci, Sena Elçin Karakaş üçüncü olurken, küçük erkeklerde Melih Hasan Coşkun birinciliği, Çağrı Humoğlu ikinciliği, Ayberk Ayaydın da üçüncülüğü elde etti.

Yıldız kızlarda birinci Cansın Tosuner, ikinci Neval Kağnıcı, üçüncü Gökçe Buz, yıldız erkeklerde birinci Atakan Çakmak, ikinci Muhammed Emin Duman, üçüncü Bora Sevimiş oldu.

Genç kızlarda da Sude Aydın birinciliği, Ece Ceylan ikinciliği, Aşkım Burçe Tunay üçüncülüğü elde ederken, genç erkeklerde Koray Altınel, Afer Mert Gürer ve Doğukan Büyükarslan ilk 3 sırada yer aldı.

Yorumlar