Okçulukta olimpiyat hazırlıkları sürüyor

- Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na olimpiyat hazırlık kamplarının yanında genç milli takım kampında da hazırlanacak - Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu: - “Olimpik sporcularımız Mete ve Yasemin olimpiyat hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Olimpiyatlara kadar katılacakları kamplar ve şampiyona onları olimpiyatlara çok iyi hazırlayacak”

Google Haberlere Abone ol
Okçulukta olimpiyat hazırlıkları sürüyor

ANKARA (AA) - Okçulukta 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, oyunlar öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Olimpiyatlara hazırlık kamplarının yanında Antalya’da devam eden Genç Milli Takım seçmelerinde belirlenecek 24 sporcuyla genç milli takım kampına da katılacak olimpik sporcular, milli takım antrenörü Göktuğ Ergün eşliğinde Antalya'da 18 Temmuz'a kadar genç milli takım kampında hazırlıklarına devam edecek.

Romanya’nın başkenti Bükreş'te 18-23 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek Gençler Açık Hava Avrupa Şampiyonası’nda da ok atacak milli sporcular, olimpiyatlar öncesinde katılacakları son şampiyonada madalya mücadelesi verecek.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mete ve Yasemin’in gençlerle katılacakları kampı ve şampiyonayı olimpiyat hazırlıkları kapsamında değerlendirdiklerini ifade etti.

Topaloğlu, olimpik okçuların 5 Ağustos’ta başlayacak 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na kadar çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, “Olimpik sporcularımız Mete ve Yasemin olimpiyat hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Olimpiyatlara çok yoğun bir şekilde hazırlanıyorlar. Olimpiyat hazırlık kamplarının yanı sıra genç milli takımın faaliyet programlarına da dahil oldular. Olimpiyatlara kadar katılacakları kamplar ve şampiyona onları olimpiyatlara çok iyi hazırlayacak.” diye konuştu.

Olimpik okçular, Rio hazırlıkları kapsamında son kampa, 24 Temmuz-4 Ağustos’ta Antalya’da katılacak.

Yorumlar