Okan Buruk: Galatasaray'ı eli boş göndermek istiyoruz

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında kendi evlerinde Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmada sarı - kırmızılı takımı eli boş göndermeyi hedeflediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk: Galatasaray'ı eli boş göndermek istiyoruz

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında kendi evlerinde Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmada sarı - kırmızılı takımı eli boş göndermeyi hedeflediklerini söyledi.

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, bugün gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Seyirci avantajını kullanarak galip gelmeyi istediklerini belirten genç teknik adam, 7 puandan aldığı takımı 31 puana kadar çıkardığını ve ikinci yarıda iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade etti.

Galatasaray'ın gücünün farkında olduklarına değinen Buruk, "Özellikle seyircimizin önünde oynayacağımız Galatasaray maçı bizim için önemli. Rakiplerimizin aldığı puanları gördükten sonra da Galatasaray maçında kazanacağımız puanlar bizim için çok daha önem kazandı. Onun için çok iyi hazırlanıp, yüksek konsantrasyonda bu maça çıkmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

KARŞILAŞMAYI BARIŞ ŞİMŞEK YÖNETECEK

27 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Elazığspor - Galatasaray karşılaşmasında Barış Şimşek düdük çalacak. Şimşek’in yardımcılıklarını Serdar Diyadin, Hakan Yemişgen, Mustafa Aydın ve Bülent Birincioğlu yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Bahtiyar Birinci görev alacak.

ELAZIĞSPOR SAHASINDA 11 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Galatasaray ile Elazığspor, Pazar günü onuncu kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray, 53 puanla 3’üncü sırada yer alırken Elazığspor 31 puanla 15’inci sırada yer alıyor.

Elazığspor'un Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2002-2003 sezonunda başlayan rekabette, geride kalan 9 maçın 6’sını Galatasaray kazandı, bu yıl Türkiye Kupası’ndaki 1 maçı ise Elazığspor 1-0’la kazandı. 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın toplam 17 golüne, Elazığspor 5 golle cevap verebildi. Elazığspor, sahasında oynadığı son 11 maçta hiç kaybetmedi.

OKAN BURUK, ESKİ TAKIMINA KARŞI

Bu arada futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Inter, Beşiktaş ve İstanbul BBSK takımlarının formasını giyen eski milli futbolcu Okan Buruk, yıllarca top koşturduğu Galatasaray'a karşı taktik savaşı verecek. Elazığspor'un başında Galatasaray karşısına ikisi Türkiye Kupası maçı olmak üzere bu sezon 3 kez çıkan Buruk, bu karşılaşmalardan ancak birinden galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazanan kadrosunda yer alan Buruk, sarı-kırmızılı ekipte 7 lig şampiyonluğu yaşamıştı. Buruk, Galatasaray forması altında ayrıca 4 Türkiye, 4 TSYD, 3 Cumhurbaşkanlığı ve 2 Başbakanlık Kupası kazanmıştı.

GENÇ SERDAR KADRO DIŞI

Öte yandan Elazığspor'un genç orta saha oyuncusu Serdar Gürler, twitter üzerinden yaptığı açıklama kadro dışı kaldığını belirtti. Kendisine ait hesabından son durumu takipçileri ile paylaşan Serdar Gürler, "Kadro dışı kaldım." diye mesaj attı.

CİHAN

Yorumlar