Oğuz Çetin korkuttu

Erzurum'da kampta bulunan Azerbaycan'ın Premier ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörü Fenerbahçeli eski milli futbolcu Oğuz Çetin, dün gece saatlerinde kalp krizi şüphesiyle geldiği Özel Erzurum Şifa Hastanesi’ne kalp Check-Up’ı...

Google Haberlere Abone ol
Oğuz Çetin korkuttu

Erzurum'da kampta bulunan Azerbaycan'ın Premier ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörü Fenerbahçeli eski milli futbolcu Oğuz Çetin, dün gece saatlerinde kalp krizi şüphesiyle geldiği Özel Erzurum Şifa Hastanesi’ne kalp Check-Up’ı yaptırdı.

Dün gece hafif halsizlik hissetmesi üzerine Özel Erzurum Şifa Hastanesi'ne gelen Çetin, burada kalp krizi şüphesi üzerine Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Fuat Gündoğdu tarafından rutin bir kalp Check-Up’ından geçirildi. Durumunda ciddi bir bulguya rastlanmayan Çetin için açıklamada bulunan Dr. Fuat Gündoğdu, "Gerekli tetkikler yapıldı. Kendilerini seronlarla rahatlattık. Kısaca hastamız rutin bir kalp Check-Up’ından geçti." dedi.

Oğuz Çetin de "Kendimde ufak bir halsizlik hissettim. Arkadaşların ısrarı üzerine buraya geldim. Söylentilerin aksine kalp krizi geçirmedim. Yediklerimizden olabilir. Hastane doktoru Fuat hoca benimle çok ilgilendi. Şimdilik bir sıkıntım yok. Takımımın başında idmanlara devam edeceğim." dedi.

Erzurum'un kamp için mükemmel bir yer olduğunu da aktaran Oğuz Çetin, başta sağlık olmak üzere spor tesisi ve konaklama anlamında her şeyin burada mevcut olduğunu kaydetti.

CİHAN

Yorumlar