Öğrenciler Akhisar Belediyespor'a Kırkağaç kavunu ikram etti

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, Özel Betül İlköğretim ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden bir grup, okul müdürleri ve Beden Eğitimi öğretmenleriyle birlikte Akhisar Belediyespor'u antrenman sırasında ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler Akhisar Belediyespor'a Kırkağaç kavunu ikram etti

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, Özel Betül İlköğretim ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden bir grup, okul müdürleri ve Beden Eğitimi öğretmenleriyle birlikte Akhisar Belediyespor'u antrenman sırasında ziyaret etti. Spor Toto Süper Lig’de, 13 Aralık 2013 Cuma günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde devam eden futbolculara, idman arasında meşhur Kırkağaç kavunu ikram ettiler.

Özel Betül İlköğretim Okulu Müdürü Hikmet Günhan, Anadolu Lisesi Müdürü Nazmi Özay ve Beden Eğitimi öğretmeni Yakup Olgar ile birlikte 2, 8 ve 11. sınıflardan 25 öğrenci, dilim dilim kestikleri kavunları tepsilerle dağıttı. Futbolcular, antrenman arasında Kırkağaç kavunuyla ziyaret edilmekten memnuniyet duyduklarını ve böyle sürprizlere her zaman açık olduklarını söyledi. Müdür Günhan da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na kavun hediye etti. Hamzaoğlu, “Akşamın bu ilk saatlerinde, bugüne kadar yapılan ziyaretlerden çok değişik bir hediye olan kavun ikramınız, çocukların futbol ve Akhisarspor sevgisi, bizlere Fenerbahçe maçı öncesi iyi bir moral oldu. Biz Akhisar’la beraber komşu il ve ilçelerin de tek Süper Lig takımıyız. Öğrencilerle siz öğretmen ve idarecilere tekrar teşekkür ediyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar