Off-road tutkunları 15 Temmuz şehitleri için yarıştı

- Konya'da 15 Temmuz şehitleri anısına Off-Road Şenlikleri yapıldı

Google Haberlere Abone ol
Off-road tutkunları 15 Temmuz şehitleri için yarıştı


KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde düzenlenen 1. Off-Road Şenlikleri, 15 Temmuz şehitleri anısına gerçekleştirildi.

Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Off-Road Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, 15 farklı ilden gelen çeşitli off-road kulüplerine mensup 70 yarışmacı, farklı klasmanlarda mücadele etti.

Beyşehir-Antalya kara yolunun 5. kilometresindeki Maden mevkinde özel olarak hazırlanan parkurda yapılan yarışlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yarışma sonunda S1 klasmanında Alaaddin Yorulmaz, S2 klasmanında Adil Müftüoğlu, S3 klasmanında Doğay Doksöz, S4 klasmanında Mehmet Hatıp Yılmaz birinci oldu.

Bayanlar kategorisinde gerçekleştirilen yarışlarda dereceye giren isimlere kupaları Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, Beyşehir Off-Road Kulübü Başkanı Haceli Şam tarafından verildi.

Ayrıca, kategorilerinde birinci olanlara Beyşehir'de üretilen av tüfekleri hediye edildi.

Başkan Murat Özaltun, şenliklerin ardından yaptığı açıklamada, Beyşehir ve çevresinin her yönüyle yaşanılması gereken bir yer olduğunu söyledi.

Beyşehir'de Off-Road Şenlikleri'nin birincisini düzenlediklerini anımsatan Özaltun, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi nedeniyle ertelenen şenlikleri, 15 Temmuz şehitleri anısına gerçekleştirdik. 15 farklı ilimizden yaklaşık 200 off-road aracı ilçemize geldi. Bunlardan 70'i düzenlenen off-road yarışlarına katıldı. Klasmanlarında yarışan pilotlardan birinci olan isimlere ödül olarak Beyşehir'in el işçiliği yapımı av tüfeği verdik. Şenliğe çok yoğun katılım oldu. Bu ilgi bizleri memnun etti. İlçemize gelenler, inşallah gittikleri yerlerde Beyşehirimizi en iyi şekilde anlatıp tanıtırlar."


Yorumlar