Nurullah Sağlam Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik patronu oldu

PTT 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktörlük koltuğuna Nurullah Sağlam oturdu. Kulüp, Sağlam'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sağlam'ı 3 yıllığına Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a bağlayan sözleşme...

Google Haberlere Abone ol
Nurullah Sağlam Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik patronu oldu

PTT 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktörlük koltuğuna Nurullah Sağlam oturdu. Kulüp, Sağlam'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Sağlam'ı 3 yıllığına Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a bağlayan sözleşme için imzalar, Divan Otel'de düzenlenen törende atıldı. Törende konuşan Sağlam, sadece başarı kıstaslarını konuştuklarını belirterek, "Gaziantep'teki spor tarihinde çok uzun zamandır kendimi bildim bileli bu işin içindeyim. Tüm samimiyetimle tüm yüreğimle söylüyorum. İnşallah bundan 11 ay sonra bu topluluk birbirine kenetlenir. Çok daha büyük işlerin altına imza atarız. Bu kent beni var etti. Edindiğim herşeyi bu kente borçluyum. Özellikle bu yönetim kurulundaki çok abimin de bizde emeği çoktur. Onlarla beraber aynı yoldan yürümekten çok büyük onur duyacağım. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma başta sayın onursal başkanım olmak üzere herkese namus ve şeref sözü veriyorum." şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de taraftarı gönlü ile tutabilme meselesinde iyi bir başlangıç yaptıklarını düşündüğünü dile getirdi. Şahin, "Burada en iyi uzmanlarla en profesyonel ekiplerle ve çok iyi bir altyapı ile bunu başarmamız gerekiyor. Tabi huzurlanızda PTT 1. Lig'e çıkaran ekibe çok teşekkür etmek istiyorum. Bu sürdürülebilir bir başarı. Buraya gelmesinde çok yüksek bir emek var. Kurumsallaşma çok önemli. Hamdolsun borcu olmayan ve önünde bütçesini yönetebilme gücü olan, hem belediyeden aldığı destek, hem de toplumdan alabileceği destek noktasında çok ciddi bir gücü olan bir noktadayız. İnanıyorum sezon başladığı zaman biz bu farkı koyacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından Sağlam kendisini 3 yıllığına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlayan imzayı attı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Abdulkadir Gözegi, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Teknik Direktör Nurullah Sağlam ve yöntim kurulu üyeleri, basın mensuplarına poz verdi. CİHAN

Yorumlar