"Norveç takımının grubunda olmak sevindirici"

- Başantrenör Eler: - " Gerçekten Ukrayna ve Romanya gibi ülkelerin takımları ile oynamaktan bıkmıştık. Kadınlarda ekol olan Norveç ile oynamak tercihimdi"

Google Haberlere Abone ol
"Norveç takımının grubunda olmak sevindirici"

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Serdar Eler, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde zor bir kura çektiklerini ancak durumdan şikayetçi olmadığını söyledi.

AA muhabirine kurayı değerlendiren Eler, Ukrayna ve Romanya gibi ülkelerin takımları ile oynamaktan bıktıklarını vurgulayarak, "Kadınlarda ekol olan Norveç ile oynamak tercihimdi. Norveç takımının grubunda olmak sevindirici." dedi.

Kura çekiminde 1. torbadan Norveç, 2. torbadan Hırvatistan ve 3. torbadan da Hollanda takımı ile aynı grupta yer aldıklarını anlatan Eler, "Müsabakalar büyük bir olasılıkla Norveç'te, 10-11 Eylül tarihlerinde oynanacak. En güçlü gruba düştük. Gerçekten Ukrayna ve Romanya gibi ülkelerin takımları ile oynamaktan bıkmıştık. Batı Avrupa ülkelerinin takımları ile ön eleme oynayacağız. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." ifadelerine kullandı.

Zor bir gruba düştükleri için sevindiğini ifade eden Eler, "Ukrayna ve Romanya gibi ülkelerden kurtulduğumuz için seviniyorum. Kadınlarda bir ekol olan Norveç ile oynamak tercihimdi. Bu grup zor ama burada yer almaktan sevinçliyim. Modern hentbol oynayan takımlarla karşılaşacağız. Norveç takımının grupta olmasından dolayı memnunum." şeklinde konuştu.

Gruptaki şanslarını değerlendirmeyi doğru bulmadığını belirten başantrenör Eler, "Oynanmamış bir maç için yorum yapmak yersiz olur diye düşünüyorum." dedi.




Yorumlar