Nomme Kalju-Osmanlıspor maçına doğru

- Nomme Kaljulu futbolcu Purje: "Tur için umutluyuz. Elimizden geleni yapıp play-off'lara kalmak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Nomme Kalju-Osmanlıspor maçına doğru


VİLNİUS (AA) - Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Nomme Kalju'nun forvet oyuncusu Ats Purje, ilk maçı 1-0 kaybetmelerine rağmen tur için umutlu olduklarını söyledi.

Estonya temsilcisinin forvet oyuncusu Purje, internet sitesi DELFI'ye yaptığı açıklamada, Ankara'da 1-0 yenilmelerine rağmen seyircileri önünde skoru lehlerine çevirebileceklerini kaydetti.

İlk karşılaşmada zorlandıklarını belirten Purje, "Maalesef deplasmanda anlatılması zor olan bir gol yedik. Buna rağmen defansımızı iyi tutarak duran toplara güvendik. Sonuçta alınan skor bizi utandırmadı. Tur için umutluyuz. Elimizden geleni yapıp play-off'lara kalmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Rövanş maçında taraftarların desteğiyle bütçesi daha yüksek olan Osmanlıspor'u saf dışı bırakacaklarına inandığını dile getiren 30 yaşındaki futbolcu, "Kesinlikle sahamızda daha tehlikeliyiz. Gol için daha fazla fırsatlarımız olacak. Turu sadece savaşarak geçebiliriz." yorumunu yaptı.

Estonya'nın başkenti Tallinn'deki Kadriorg Stadı'nda yapılacak rövanş müsabakası, 4 Ağustos Perşembe günü TSİ 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi, Alman hakem Christian Dingert yönetecek.

Yorumlar