Nilüfer Belediyespor’da iki imza birden

Hentbol ve Voleybol takımlarıyla birinci ligde mücadele edecek olan Bursa Nilüfer Belediyespor, transfer döneminde kadrosunu iki transferle güçlendirdi.Türkiye Hentbol Erkekler Birinci Ligi’nde geçtiğimiz dönem başarılı bir yıl geçiren Nilüfer...

Google Haberlere Abone ol
Nilüfer Belediyespor’da iki imza birden

Hentbol ve Voleybol takımlarıyla birinci ligde mücadele edecek olan Bursa Nilüfer Belediyespor, transfer döneminde kadrosunu iki transferle güçlendirdi.

Türkiye Hentbol Erkekler Birinci Ligi’nde geçtiğimiz dönem başarılı bir yıl geçiren Nilüfer Belediyespor, Türkiye Hentbol Milli Takımı’nda uzun yıllar emek veren kaleci antrenörü Erdal Kaynak’ı renklerine bağladı.

Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Ali Karamık, Hentbol Şube Sorumlusu Tan Gündüz ve Hentbol Antrenörü Fatih Işık da katıldı.

Transfer çalışmalarının süreceğini belirten Başkan Ali Karamık, "Kalecilerimizin daha iyi yetişmesi ve alt yapıdan oyuncu yetiştirmek amacıyla kaleci antrenörü Erdal Kaynak’ı renklerimize bağladık. Yeni sezonda da tüm branşlarda şampiyonluğu kovalayacağız." dedi.

Ayrıca voleybola genç pasör Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde Bursa’yı temsil edecek olan Nilüfer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 1996 doğumlu olan Selin Yurtsever’i kadrosuna kattı.

CİHAN

Yorumlar