Nike, Arda Turan'ın da giydiği yeni kramponunu basına tanıttı

Nike, Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan'ın da reklam filminde oynadığı ve kullandığı, Magisto kramponlarını düzenlenen lansmanla basına tanıttı.Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen organizasyona çok sayıda basın mensubu...

Google Haberlere Abone ol
Nike, Arda Turan'ın da giydiği yeni kramponunu basına tanıttı

Nike, Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan'ın da reklam filminde oynadığı ve kullandığı, Magisto kramponlarını düzenlenen lansmanla basına tanıttı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen organizasyona çok sayıda basın mensubu katıldı. Türkiye genelinde Nike mağazalarında çalışan çok sayıda personel ve basın mensubu da ekinlikte Magista'yı ilk test edenler arasında yer aldı.

Nike Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Zeynep Ongun, Magista ile ilgili yaptığı sunumda, Magista'nın tasarlanma evresini anlatarak, "Nike, daha iyi uyum, dokunuş ve tutuş için tasarladığı Magista kramponlarında, Flyknit teknolojisini futbola özel olarak uyarlayarak, topu daha iyi hissedebilmek ve kontrol edebilmek için tasarladı. 4 senedir üzerinde çalışan bir teknoloji. Arda Turan başta olmak üzere dünyaca ünlü bir çok futbol yıldızı tarafından Magista test edildi." diye konuştu.

Zeynep Ongun, Atletico Madrid'de forma giyen Milli futbolcu Arda Turan'ın, Magista'yı hafta sonu Real Madrid ile oynanacakları Şampiyonlar Ligi Final maçında da giyeceğini kaydetti.

Öte yandan lansmanda Arda Turan'ın oynadığı reklam filminin de kamera arkası görüntüleri basın mensuplarıyla paylaşıldı.

CİHAN

Yorumlar