Nijerya: 2 - Arjantin: 3

Stat: Estadio de BeiraHakemler: Nicola Rizzoli, Renato Faverani, Andrea Stefani, Svein Oddvar MoenNijerya: Enyeama, Yobo, Ambrose, Oshaniwa, Mikel, Onazi, Babatunde (Dk. 66 Michael Uchebo), Musa, Odemwingie (Dk. 80 Uche Nwofor), Emenike, Kenneth OmeruoAr

Google Haberlere Abone ol
Nijerya: 2 - Arjantin: 3

Stat: Estadio de Beira

Hakemler: Nicola Rizzoli, Renato Faverani, Andrea Stefani, Svein Oddvar Moen

Nijerya: Enyeama, Yobo, Ambrose, Oshaniwa, Mikel, Onazi, Babatunde (Dk. 66 Michael Uchebo), Musa, Odemwingie (Dk. 80 Uche Nwofor), Emenike, Kenneth Omeruo

Arjantin: Romero, Zabaleta, Garay, Fernandez, Rojo, Mascherano, Gago, Di Maria, Messi (Dk. 63 Ricardo Álvarez), Aguero (Dk. 38 Ezequiel Lavezzi), Higuain (Dk. 90+1 Lucas Biglia)

Goller: Dk. 3 ve 45+1 Lionel Messi, Dk. 50 Marcos Rojo (Arjantin), Dk. 4 ve 47 Ahmed Musa (Nijerya)

Sarı kartlar: Dk. 49 Kenneth Omeruo, Dk. 51 Juwon Oshaniwa (Nİjerya)

FIFA 2014 Dünya Kupası F Grubu maçında Arjantin, grup liderliği maçında Nijerya ile oynadığı müsabakayı 3-2 mağlup ederek puanını 9'a çıkardı ve bir üst tura lider olarak çıktı.

Porto Alegre şehrinde bulunan Estadio de Beira stadındaki mücadelede İtalyan hakem Nicola Rizzoli düdük çalarken Arjantin'in gollerini 3. ve 45+1. dakikalarda Lionel Messi ve 50. dakikada Marcos Rojo attı. Nijerya'nın gollerini ise 4. ve 47. dakikalarda Ahmed Musa kaydetti.

Bu sonuçla Nijerya, Arjantin'in ardından 4 puanla grubu ikinci tamamladı ve bir üst tura çıktı.

CİHAN

Yorumlar