Nigel de Jong: "Yeteneklerime güveniyorum"

- Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Jong: "Yeteneklerimi camiaya ve takım arkadaşlarıma göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın" - "Az ile yetinmiyorum. Burada da şampiyonluk dışında hiçbir şey beni tatmin etmez"

Google Haberlere Abone ol
Nigel de Jong: "Yeteneklerime güveniyorum"


İSTANBUL (AA) - Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Nigel de Jong, yeteneklerine güvendiğini ve bunları sarı-kırmızılı ekipte göstereceğine inandığını söyledi.

Jong, yayıncı kuruluş Lig TV'ye verdiği röportajda, hem defansif hem de ofansif yeteneklerinin olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Yeteneklerime güveniyorum. Burada yeteneklerimi camiaya ve takım arkadaşlarıma göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Agresifim ve top kazanmayı seviyorum. Hem defansif ve hem ofansif yeteneklerim var. Defansif olarak birebirlerde etkiliyim. Rakibin dengesini bozabiliyorum. Ofansif olarak ise sorumluluk almayı, dikine oynamayı, top dağıtmayı seviyorum."

Hollandalı futbolcu, uzun yıllar Galatasaray'da forma giymek istediğini vurgulayarak, "Az ile yetinmiyorum. Burada da şampiyonluk dışında hiçbir şey beni tatmin etmez. Galatasaray'da bulunma amacım, kariyerimi götürebildiğim kadar ileriye taşımak. Tekrardan milli takım forması giymek de kariyerimin bir başka hedefi." değerlendirmesinde bulundu.

Çocukluğunun, Galatasaray'ın başarılarını izleyerek geçtiğini anlatan Nigel de Jong, şunları kaydetti:

"Arkadaşlarım, ailem beni Galatasaray formasıyla görmek için sabırsızlanıyor. 'Aslan' olmaktan inanılmaz mutluyum. Bu sadece benim değil ailemin ve Hollanda'daki arkadaşlarımın da mutluluğu. Oradaki Türk arkadaşlarım, Galatasaray'ı destekliyordu. Çocukluğum, Galatasaray'ın başarılarını izleyerek geçti. Galatasaray'ı tutmam gerekiyordu. Başka takımı tutsaydım, Türk komşularımın tepkisini çekebilirdim. Kazanılan kupaları canlı izliyorsunuz ve şimdi o tarihin bir parçası olma fırsatı buluyorsunuz."

Yorumlar