Neustaedter ve Ozan Tufan'dan derbi yorumu

- Fenerbahçe'nin Rus futbolcusu Neustadter: "Galatasaray maçında hedefimiz galibiyet. Camia için çok büyük önemi var" - Sarı-lacivertli futbolcu Ozan Tufan: "Derbiye yetişebilir miyim, bilmiyorum. Doktorlarımız gereken açıklamayı yapar"

Google Haberlere Abone ol
Neustaedter ve Ozan Tufan'dan derbi yorumu


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe'nin Rus futbolcusu Roman Neustaedter, Spor Toto Süper Lig'de 20 Kasım Pazar günü oynayacakları Galatasaray derbisini kesinlikle kazanmak istediklerini söyledi.

Sarı-lacivertli futbolcular Neustaedter ve Ozan Tufan, Vodafone 38. İstanbul Maratonu öncesi Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda düzenlenen Maraton ve Spor Fuarı'nda Fenerbahçe Kulübünün "Hedef 1 Milyon Üye" standını ziyaret etti.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Neustaedter, Galatasaray derbisinin önemine vurgu yaparak "Herkes bu maç için doğru formda olacaktır. Bu maçın önemini hepimiz biliyoruz. Belki de yılın maçı diyebileceğimiz, buranın en büyük karşılaşması. Herkes takım için maçın önemini biliyor. Galatasaray maçında tabii ki hedefimiz galibiyet. Camia için çok büyük önemi var. Umarım bizim açımızdan çok iyi bir karşılaşma olur." ifadelerini kullandı.

Almanya'da Schalke 04 forması giyerken UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a attığı gol hatırlatılan Rus futbolcu, "Umarım Galatasaray'a bir daha gol atacağım. Taraftarlar için çok önemli bir karşılaşma. Bir Alman takımıyla Galatasaray'a karşı oynamaktan çok daha farklı olacak. Kesinlikle önemi biliyoruz." dedi.

Sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek Mehmet Topal'ın yerinin doldurulmasıyla ilgili soruya ise Neustaedter, "Mehmet, Fenerbahçe'nin çok önemli bir parçası. Bu durum başka oyunculara neler yapabileceği şansını verecektir. O maçtan istediğimiz sonucu alıp büyük bir kadro olduğumuzu göstereceğiz. İsteğimiz, tek düşüncemiz bu. Kim oynarsa oynasın hedefimiz galibiyet almak." cevabını verdi.


- Ozan Tufan: "Durumuma doktorlar karar verecek"


Sakatlığı nedeniyle 1 aydır takımdan ayrı kalan sarı-lacivertlilerin milli futbolcusu Ozan Tufan, derbide forma giyip giyemeyeceğiyle ilgili kararı doktorların vereceğini dile getirdi.

Çok zor bir sakatlık yaşadığını vurgulayan Ozan Tufan, "Ayağımın üstüne basamıyordum. Doktorlarımızın yardımıyla bunu atlattım, koşulara başladım. Gereken antrenmanları yapıyorum. Derbiye yetişebilir miyim, bilmiyorum. Doktorlarımız gereken açıklamayı yapar." değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ise fuara desteklerinden dolayı Fenerbahçe Kulübüne teşekkür ederek, maratona yaklaşık 25 bin katılım beklediklerini belirtti.

Öte yandan standı, Fenerbahçe'nin milli atletleri Yasmani Copello Escobar ve Ramil Guliyev de ziyaret etti.


- Fuar açıldı


Vodafone 38. İstanbul Maratonu öncesi Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda düzenlenen Maraton ve Spor Fuarı, ziyarete açıldı.

Sinan Erdem Spor Salonu ve Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda açılan ve 12 Kasım Cumartesi gününe kadar devam edecek fuarda çeşitli organizasyonlar düzenlenecek.


Yorumlar