Nestea Pro Beach Tour’un Ilıca etabında şampiyonlar belli oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından, Nestea ana sponsorluğunda organize edilen Nestea Pro Beach Tour’un ikinci ayağı olan Ilıca etabı, üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile tamamlandı.Erkeklerde şampiyonluk Volkan Göğtepe -...

Google Haberlere Abone ol
Nestea Pro Beach Tour’un Ilıca etabında şampiyonlar belli oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından, Nestea ana sponsorluğunda organize edilen Nestea Pro Beach Tour’un ikinci ayağı olan Ilıca etabı, üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile tamamlandı.

Erkeklerde şampiyonluk Volkan Göğtepe - Hakan Göğtepeikilisini finalde 2-1 yenen Murat Giginoğlu -Engin Özbek ikilisinin oldu. Emir Kavuzlu - Tayga Baltacıoğluikilisi ise üçüncülüğe ulaştı. Volkan Göğtepe erkeklerde turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) ödülünün sahibi olurken, Hakan Göğtepe en iyi blokör, Tayga Baltacıoğlu en iyi savunmacı seçildi.

Bayanlarda Selin Yurtsever - Bahanur Şahin ikilisini finalde 2-0 mağlup eden Burcu Atasoy - Fatma Yıldırım ikilisi şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük ise Selin Toy - Gizem Çağlayanikilisinin oldu. Bayanlarda en değerli oyuncu ödülü Bahanur Şahin olurken, Selin Yurtsever en iyi blokör, Burcu Atasoy en iyi savunmacı seçildi.

ÖDÜL TÖRENİ

Bugün oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri de verildi.

Erkeklerde şampiyon olan Murat Giginoğlu - Engin Özbekikilisine şampiyonluk kupasını TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, madalyalarını Nestle Waters Kurumsal İletişim ve Dijital Pazarlama Yöneticisi Nadin Dumani Şıpkan verdi.

İkinci Hakan Göğtepe - Volkan Göğtepe ikilisinin kupasını TVF Plaj Voleybolu Kurul Üyesi Ömür Dugan, madalyalarını Nestle Waters Kurumsal İletişim ve Dijital Pazarlama Yöneticisi Nadin Dumani Şıpkan verdi.

Üçüncü Emir Kavuzlu - Tayga Baltacıoğlu ikilisine ise kupalarını TVF Plaj Voleybolu Kurul Üyesi Emel Öztürk, madalyalarını Nestle Waters Kurumsal İletişim ve Dijital Pazarlama Yöneticisi Nadin Dumani Şıpkan verdi.

Bayanlarda şampiyon olan Burcu Atasoy - Fatma Yıldırımikilisine şampiyonluk kupasını TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, madalyalarını Nestea Marka Müdürü Bahar Turunç verdi.

İkinci olan Bahanur Şahin - Selin Yurtsever ikilisine kupasını TVF Plaj Voleybolu Kurul Üyesi Emel Öztürk madalyalarını Nestea Marka Müdürü Bahar Turunç verdi.

Üçüncü olan Gizem Çağlayan - Selin Toy ikilisi ise kupasını MHGK üyesi Ömer Mihalıççık, madalyalarını TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci’nin elinden aldı.

CİHAN

Yorumlar