Nestea Pro Beach Tour’un Fethiye etabında şampiyonlar belli oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Fethiye Belediyesi ve Çalış Turizm Tanıtma Derneği’nin katkıları ile Nestea ana sponsorluğunda organize edilen Nestea Pro Beach Tour 2014’ün Fethiye etabı üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile sona...

Google Haberlere Abone ol
Nestea Pro Beach Tour’un Fethiye etabında şampiyonlar belli oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Fethiye Belediyesi ve Çalış Turizm Tanıtma Derneği’nin katkıları ile Nestea ana sponsorluğunda organize edilen Nestea Pro Beach Tour 2014’ün Fethiye etabı üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile sona erdi.

Erkeklerde şampiyonluk Volkan Göğtepe - Hakan Göğtepe ikilisini finalde 2-0 yenen Murat Giginoğlu - Selçuk Şekerci ikilisinin olurken, İsmail Dericioğlu - Eren Uğur ikilisinin oluşturduğu Firstgate üçüncülüğe ulaştı. Murat Giginoğlu erkeklerde turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) ve en iyi blokör ödüllerinin sahibi olurken, İsmail Dericioğlu en iyi savunmacı seçildi.

Bayanlarda ise Bahanur Şahin - Selin Yurtsever ikilisini finalde 2-0 mağlup eden Burcu Atasoy - Fatma Yıldırım ikilisi şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük ise Meliha İsmailoğlu - Esra Betül Çetin ikilisinin oldu. Bayanlarda en değerli oyuncu ödülü Burcu Atasoy’un olurken, Meliha İsmailoğlu en iyi blokör, Bahanur Şahin en iyi savunmacı seçildi.

ÖDÜL TÖRENİ

Bugün oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri de verildi.

Erkeklerde şampiyon olan Murat Giginoğlu - Selçuk Şekerci ikilisine şampiyonluk kupasını Fethiye Belediyesi Başkanı Behçet Saatçi, madalyalarını Nestlé Waters Pazarlama Uzmanı Burcu Yakupoğlu verdi.

İkinci Volkan Göğtepe - Hakan Göğtepe ikilisinin kupasını Çalış Turizm ve Tanıtıma Derneği Başkanı Mete Ay, madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci verdi.

Üçüncü Firstgate takımına ise kupalarını TVF Plaj Voleybolu Kurulu Üyesi Sinem Beltan, madalyalarını MHGK Üyesi Uğur Karakaş verdi.

Bayanlarda şampiyon olan Burcu Atasoy - Fatma Yıldırım ikilisine şampiyonluk kupasını Fethiye Spor Başkanı İsmail Öztürk, madalyalarını Nestlé Waters Türkiye Pazarlama Direktörü Ergin Akman verdi.

İkinci olan Bahanur Şahin - Selin Yurtsever ikilisine kupasını Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Metin Talaş, madalyalarını TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci verdi.

Üçüncü olan Meliha İsmailoğlu - Esra Betül Çetin ikilisi adına kürsüye gelen Gizem Çağlayan-Selin Toy ikilisi, Meliha ve Esra’nın kupasını Çalış Turizm ve Tanıtıma Derneği Başkanı Mete Ay, madalyalarını ise Mesegün Organizasyon Sahibi Selim Günday’ın elinden aldı.

Ayrıca, turnuvaya olan katkılarından ötürü, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından; Fethiye Belediyesi Başkanı Behçet Saatçi’ye, Nestlé Waters Türkiye Pazarlama Direktörü Ergin Akman’a, Çalış Turizm ve Tanıtıma Derneği Başkanı Mete Ay’a ve Mesegün Organizasyon Sahibi Selim Günday’a birer şükran plaketi verildi.

CİHAN

Yorumlar