NBA yıldızları Türkiye'de

Tim Hardaway ve oğlu New York Knicks’de forma giyen Tim Hardaway Jr., İstanbul'da gerçekleştirilecek NBA 3X etkinliği öncesinde basın toplantısı düzenledi.Bir organizasyon için Türkiye'de bulunan NBA'in efsane oyun kurucularından Tim Hardaway...

Google Haberlere Abone ol
NBA yıldızları Türkiye'de

Tim Hardaway ve oğlu New York Knicks’de forma giyen Tim Hardaway Jr., İstanbul'da gerçekleştirilecek NBA 3X etkinliği öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Bir organizasyon için Türkiye'de bulunan NBA'in efsane oyun kurucularından Tim Hardaway ile New York Knicks'te forma giyen oğlu Tim Hardaway Jr., İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) basketbolseverlerle bir araya geldi. İkili daha sonra bir basın toplantısı düzenledi.

Basketbolda iyi yerlere gelmenin şifrelerini basketbol severler ile paylaşan ünlü basketbolcular, Avrupa basketbolunun çok ciddi bir yükseliş içerisinde olduğunu söylediler.

Tim Hardaway, “Burada iki tarzın birbirine yaklaşması NBA’e gelen Avrupa’dan çok başarılı oyuncular var. Türkiye’den de gelen çok başarılı oyuncular var NBA’de. Çok çalışıyor ve tutkuyla oynuyorsanız bu oyunu, basketbol basketboldur.” diye konuştu.

Tim Hardaway’in New York Knicks’te forma giyen oğlu Tim Hardaway Jr. ise NBA’de oynadıkları takım üzerinde müthiş etki bırakan basketbolcular olduğunu belirterek, “Avrupa’da ve NBA’de kalite gittikçe yükseliyor. Aynı şekilde oyuncular için de öyle. Bu durum basketbol için çok önemli.” diye konuştu.

Basın toplantısının ardından ikili basın mensuplarına poz verdi.

Bu arada Tim Hardaway’ın, 14 yıllık kariyerinde beş alanda NBA All-Star olarak adlandırılmış, bu süreçte 15.173 sayı kaydettiği belirtildi.

CİHAN

Yorumlar