Nani Saracoğlu'nda imzaladı!

Fenerbahçe Kulübü anlaşmaya vardığı ve dün gece İstanbul'a getirdiği Portekizli yıldız futbolcu Luis Nani ile 3 yıllığına anlaştı. Fenerbahçe, Nani transferi için Manchester United'a 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Google Haberlere Abone ol
Nani Saracoğlu'nda imzaladı!
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı zeminine kurulan platform üzerinde sarı-lacivertli yaklaşık 10 bin taraftarın önünde yapılan imza töreninde resmi sözleşmeyi imzalayan Nani, 3 yıl boyunca sarı-lacivertli forma için ter dökecek.
Taraftarların, tezahüratları sahaya çıkan Nani 17 numaralı sarı-lacivertli formayla tribünleri selamladı. Düzenlenen imza törenine ve ardından yapılan basın toplantısına Portekizli yıldızın yanı sıra Sportif Direktör Giuliano Terraneo da katıldı. Portekizli yıldız futbolcu, ''Ben kulübün hedeflerini ilk sıraya koyuyorum. Bu sezon ilk hedefim takıma kazanacağım kupalarda yardımcı olmak'' dedi.
GİULİANO TERRANEO UMUYORUM BUNDAN BİRKAÇ AY SONRA DAHA BÜYÜK BİR KUTLAMAYI BURADA YAPARIZ''
İmza töreninin öncesinde açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Giuliano Terraneo, başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu ve teknik heyete teşekkür ederek, Umuyorum bundan birkaç ay sonra daha büyük bir kutlamayı burada yaparız ifadelerini kullandı.
Luis Nani ise, stada gelip kendisi için güzel karşılamayı yapan taraftarlara teşekkür ederek, Hayatımın en güzel gününü yaşıyorum. Fenerbahçe oyuncusu olduğum için mutlu ve gururluyum. Şimdiden doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Laflarla değil, sizi sahada mutlu etmek istiyorum dedi.




LUİS NANİ ' BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM''
Portekizli futbolcu ise yaptığı açıklamada, ''Taraftarların benim gelişime yaptıkları karşılama beni çok mutlu etti. Başkanımıza ve Terraneo'ya beni buraya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Gururlu olduğumu söylemek istiyorum. Geldiğimden beri geldiğim şey şu; bu ülkede çok kibar, çok güzel insanlar var. Herkese teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
''KULÜBÜN HEDEFLERİNİ İLK SIRAYA KOYUYORUM''
Her an, her dakika her şeyimi vermeye çalışacağım'' diyen Nani, ''İnsanların bu mutluluğuna sahada karşılık vereceğim. Ben bu kulüp için çok çalışacağım ve kalbimi, her şeyimi vereceğim. Bunun sözünü veriyorum. Ben kulübün hedeflerini ilk sıraya koyuyorum. Bu sezon ilk hedefim takıma kazanacağım kupalarda yardımcı olmak dedi.
MEİRELES VE ALVES TAKIMLA İLGİLİ OLUMLU GÖRÜŞ VERDİ
Sarı-lacivertli takıma dahil olmadan önce Meireles ve Alves ile görüştüğünü belirten Nani, Bu ülke ve takımla ilgili olumlu görüş verdiler. Aldığım kararda da yardımcı oldular. Hocamın da etkisiyle buraya geldim. Bu ülkede ülkemden olan oyuncularla oynamak bana yardımcı olacaktır. Şu an başlamak istiyorum şeklinde konuştu.
''BEN ŞU ANDA KULÜBÜN BAŞARISINA ODAKLANMIŞ DURUDAYIM''
Cristiano Ronaldo önümüzdeki yıllarda sarı-lacivertli takıma gelmek ister mi diye bir sorunun sorulması üzerine konuşan Portekizli yıldız, ''O bir gün buraya gelir mi bilemem. Ben şu anda kulübün başarısına odaklanmış durudayım'' cevabını verdi.
''SAHADA HAKEMLER VAR VE ONLAR DA BİZİ KORUYACAKLARDIR''
Türkiye'de oynanan sert futbolun sorulması üzerine ise Nani, Ben Premier Lig'de oynamış oyuncuyum. Savunma oyuncuları çok sert müdahaleler yapabiliyor. Siz de güçlü olmanız gerekiyor. Sahada hakemler var ve onlar da bizi koruyacaklardır diye düşünüyorum dedi. 
VAN PERSIE'NİN ÇOK İYİ BİR KATKI SAĞLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM''
Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Van Persie'nin takıma dahil olması durumunda büyük katkı sağlayacağını ifade eden Nani, Gelirse çok iyi bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kulübe çok yardımı olacaktır. Tecrübeli ve çok gol atmış bir oyuncu. Kulübümüz onun buraya gelmesi önünde bir karar alırsa doğru bir karar olacaktır diye düşünüyorum şeklinde konuştu.
KENDİMİ HARİKA HİSSEDİYORUM
Performansının iyi olduğunu da belirten Portekizli yıldız, Geçtiğimiz sezon benim için çok iyi geçti. Ondan önceki sezon işler iyi gitmemişti. Orada iyi oynadıkça potansiyelime olan inancımı tekrar kazandım. Kendimi harika hissediyorum. Bu takımın isteklerini yardımcı olabilmek için çalışacağım dedi.
''SÜPER LİG TAKİP ETTİĞİMİ BİR LİG DEĞİLDİ''
Süper Lig'i tanıyıp tanımadığının sorulması üzerine de Nani, şu yanıtı verdi;
''Birkaç şey duydum. Maçlarını takip edebildiğim bir lig değildi. Galatasaray'ın Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesine girdiğini biliyorum. Derbi maçlarının yüksek dozda geçtiğini biliyorum. Gerçekten zor bir derbi olduğunu biliyorum.''

DHA

Yorumlar