Naim Süleymanoğlu yoğun bakımda

Milli Halterci Naim Süleymanoğlu, karaciğer rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. Süleymanoğlu'na karaciğer nakli gerektiği aktarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Naim Süleymanoğlu yoğun bakımda

Sonhaberler | Haber Merkezi

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu, karaciğer yetmezliğinden komaya girdi. Akşam saatlerinde hastaneye kaldırılan Naim Süleymanoğlu’na siroz teşhisi konuldu. Yoğun bakıma alınan Süleymanoğlu’nun karaciğer nakli olması gerektiği belirtildi.

Naim Süleymanoğlu'nun yakın arkadaşı ve kişisel doktoru olan Doktor Adnan Bağrıaçık'ın Ülke TV'ye verdiği bilgilere göre Naim Süleymanoğlu eğer karaciğer nakli olmazsa hayatını kaybedebilir.

Bağrıaçık, 'Naim Süleymanoğlu'nda karaciğer yetmezliği var. Kısa süre içinde acilen bir nakil merkezinde tedavi altına alınıp, karaciğer nakli olmazsa hayatını kaybedebilir. Sinan Şamil Sam süreci gibi bir süreç yaşıyoruz. Zaman çok kısıtlı. Naim Süleymanoğlu bu ülkeye sayısız madalyalar kazandırmış, sayısız rekorlar kırmış bir efsane sporcumuz. Şu anda yoğun bakımda ve bilinci kapalı. Allah yardımcısı olsun' dedi. 

Yorumlar