Mustafa Vehbi Koç Türkiye Yat Şampiyonası'na doğru

TYF Yönetim Kurulu Başkanı Belli: "Şampiyonamıza destek veren tüm ekiplerimiz ve markalarımızla, bu prestijli yarışı geleneksel hale getirmek için çalışıyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Vehbi Koç Türkiye Yat Şampiyonası'na doğru


Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek Mustafa Vehbi Koç Türkiye Yat Şampiyonası, 17-20 Ağustos tarihlerinde Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılacak.

Yaklaşık 45 teknenin katılması beklenen yarışlar, üç gün boyunca farklı sınıflarda gerçekleştirilecek. Yarışlar sonunda en başarılı ekip, Avrupa'da seçilen bir yarışta Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanacak.

Bu arada organizasyonun tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı. Taksim'deki Divan Otel'de, düzenlenen basın toplantısına, TYF Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Belli ile yönetim kurulu üyeleri Ömer Karacalar ve Turgut Kutlu katıldı.

Serhat Belli, bu sene ikincisi düzenlenen yarışı Mustafa Vehbi Koç anısına gerçekleştirdiklerini ve geleneksel hale gelmesini amaçladıklarını belirterek, "Şampiyonamıza destek veren tüm ekiplerimiz ve markalarımızla, bu prestijli yarışı geleneksel hale getirmek için çalışıyoruz. Yarış için güzel bir rota seçtik. Yarışların en verimli ve güvenli şekilde gerçekleşmesi için tüm ekiplerin ilgili talimatları itinayla yerine getirmesini, hava koşullarının da bizden yana olmasını temenni ediyor, yarışa katılacak tüm ekiplere şimdiden başarılar diliyoruz." dedi.

TYF Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Kutlu da sporcu ve kulüplerin yarışa gösterdiği ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

Ömer Karacalar ise yelkenciliğin gelişmesi ve yaygınlaşması adına çalışmaların hızla sürdüğünü ifade etti.

Organizasyona katılmak isteyenler, 17 Ağustos Çarşamba gününe kadar başvuruda bulunabilecek.

Yorumlar