Mustafa Denizli, haftayı puansız kapattı

Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ülke liginin güçlü takımlarından Neftçi Bakü'ye deplasmanda yenildi.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Denizli, haftayı puansız kapattı

Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ülke liginin güçlü takımlarından Neftçi Bakü'ye deplasmanda yenildi. Bakcell Arana stadında gerçekleştirilen maçta Denizli'nin öğrencileri maçın 77. dakikasında Ernest Nfor'un attığı gole engel olamayınca sahadan 1-0 yenik ayrıldı.
    Maçtan sonra basına açıklamalarda bulunan Mustafa Denizli, karşılaşmanın mücadelesi yüksek ancak kalitesinin düşük olduğunu söyledi. Ligde bulundukları konum itibariyle çok iddialı olmadıklarını bundan dolayı da futbolcuların maça yeterince asılmadığını bildiren tecrübeli teknik adam, "Bizim açımızdan da rakip açısından da üretken bir maç değildi. Pozisyonu bol olan bir maç değildi.'' dedi.     
    10 takımın mücadele eden Azerbaycan Liginde Hazar Lenkeran 37 puanla 7'inci sırada yer alırken, lider durumda olan Karabağ takımının ise bir maç eksik 58 puanı bulunuyor.

CİHAN

Yorumlar