Mustafa Denizli basın toplantısına Soma için saygı duruşuyla başladı

Azerbaycan Premier ligi Takımlarından Hazar Lenkeran'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin düzenlediği basın toplantısına Soma'daki facia damgasını vurdu. Takımı ile ilgili gelişmeleri medya mensuplarıyla paylaşmak amacıyla düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Denizli basın toplantısına Soma için saygı duruşuyla başladı

Azerbaycan Premier ligi Takımlarından Hazar Lenkeran'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin düzenlediği basın toplantısına Soma'daki facia damgasını vurdu. Takımı ile ilgili gelişmeleri medya mensuplarıyla paylaşmak amacıyla düzenlenen basın toplantısında tecrübeli teknik adamın teklifiyle saygı duruşu yapıldı. Denizli Soma'daki maden kazasını kastederek '' Türkiye'de yaşanan ve burada Azerbaycan insanının da hissettiği bizimle birlikte paylaştığı bir büyük acı var. Müsaade ederseniz toplantıyı saygı duruşuyla başlamak istiyorum. ''dedi.

Basın mensuplarına takımla ilgili projeleri konusunda bilgi veren Denizli, toplantının sonunda yaşanan maden faciasıyla ilgili sürekli bilgi aldığını söyledi. Tecrübeli teknik adam olaydan sonra Türkiye'de yaşayan ailesiyle her görüşmesinin gözyaşıyla bittiğini belirterek, hadiseden büyük üzüntü duyduğunu ifade etti. Söz konusu bölgeyi memleketine yakın olması dolayısıyla iyi bildiğini, hatta kazanın yaşandığı ocağın önceki sahibinin tanıdığı olduğunu belirten Denizli, yaşanan acının paylaşılmasında gösterdikleri hassasiyet için basın mensuplarına teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar