Muş’ta Kayak İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı

Muş Kayak Merkezi'nde 2013-2014 yılı Alp Disiplini İl Birinciliği müsabakaları yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Muş’ta Kayak İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı

Muş Kayak Merkezi'nde 2013-2014 yılı Alp Disiplini İl Birinciliği müsabakaları yapıldı. 9 kategoride yapılan müsabakalarda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.
Muş Kayak Merkezi’nde 9 kategoride gerçekleştirilen Alp Disiplini müsabakaları Türkiye Kayak Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Bülent Vurar kontrolünde ve 11 hakem gözetiminde gerçekleştirildi.

İl genelinde 8 kulüpten 85 sporcunun katıldığı yarışlarda sporcular dereceye girmek için kıyasıya mücadele ettiler. Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Genç Bayanlar, Çocuk Erkekler 2, Çocuk Bayan 2, Çocuk Erkek 1, Çocuk Bayan 1, Minik Erkek ve Minik Bayanlar kategorilerinde yapılan yarışlar sonucunda başarılı olan sporcular, Türkiye genelinde yapılacak olan etap ve Türkiye Şampiyonasında mücadele edecekleri belirtildi.

Müsabakalara katılarak dereceye giren sporculara başarılar dileyen Türkiye Kayak Federasyonu(TKF) Merkez Hakem Kurulu Üyesi Bülent Vurar, yarışmanın sorunsuz bir şekilde yapıldığını söyledi.

11 hakemin gözetiminde yarışmaların adil bir şekilde yapıldığını ifade eden Merkez Hakem Kurulu Üyesi Vurar, şöyle konuştu: "Türkiye Kayak Federasyonu’nun 2013-2014 yılı faaliyet programında yer alan Alp Disiplini ve Kayaklı Koşuda 150’e yakın sporcularımız vardı. Bunlar 1. ve 2. etap yarışmaları için yarıştılar. Sporcu arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Ayrıca yarışmada görev alan 11 hakemimize de teşekkür ediyoruz."

Müsabakaları yakından takip eden Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Kartal, görev alan antrenör, hakem ve tüm sporculara teşekkür ederek: "Malum her yıl olduğu gibi bu yılda biz kayak il birinciliklerini yaptık. Dün Kuzey yani kayaklı koşu yarışmalarını bitirdik bugünde alp disiplini müsabakalarını yaptık. Tabi burada dereceye giren sporcularımızı grup şampiyonlarına ve Türkiye şampiyonluklarına göndereceğiz. Burada emeği geçen tüm antrenörlerimize, sporcularımıza, hakemlerimize ve MYK Üyemize teşekkür ediyoruz." ifaoemediri kullandı.

Müsabakalara katılan Kaya Söylemez ve Alparslan Spor Kulübü idarecisi Asım Tunç ise: “2013-2014 yılı Alp Disiplini İl Birinciliği’ne katıldık. Yarışlarda inşallah iyi dereceler alıp ilimizi ülke çapındaki müsabakalarda temsil etmek için buradayız. Tüm sporcu ve idarecilerle başarılar diliyoruz."

Bu arada 9 kategoride yapılan müsabakaların ardından ilk üçe giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren sporcuların ödüllerini ise Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, Türkiye Kayak Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Bülent Vurar, Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Kartal, Muş Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Atalay, Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç, Milli Takım eski sporcusu ve Milli Takım Antrenörü Aydın Koçlardan ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.



CİHAN

Yorumlar