Muslera ve Sabri: Çok önemli üç puan aldık

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu ve Muslera, Fenerbahçe karşısında çok önemli üç puan aldıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Muslera ve Sabri: Çok önemli üç puan aldık

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu ve Muslera, Fenerbahçe karşısında çok önemli üç puan aldıklarını söyledi.

Galatasaray'ın kendi sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan kaptan, "Camiamız için çok önemli maçta bunun bilinci ile çıktık. İyi mücadele ederek galip geldik. Çok mutluyuz. Derbi olması anlamlı da katıyor. Çok önemli üç puan kazandık. İyi mücadele ettik. Belki pozisyonları değerlendnirsek farkı arttırabilirdik." diye konuştu.

Öte yandan bir gazetecinin "Selçuk oyundan çıkarken teknik direktör Mancini ile arasında birşeyler yaşandı. Selçuk'un morali nasıldı ?" sorusuna Sabri, "Selçuk Galatasaray için önemli bir oyuncu. Galatasaray'a yaptığı katkıyı zaten herkes gözardı edemez. Genç milli takımdan beri beraber olduğum birisi. Galatasaray'a geldiği günden beri büyük başarılar yaşadı. Kötü geçen sezon olduğu zaman üzülüyor. Sakatlandı diye oyundan çıktı. Bir sorun yok gayet keyfi yerindeydi. Gönül kırgınlığı olabilir. Biraz duygusal birisidir. Sorun olacağını sanmıyorum. Kendisi de sorun yok diyor." dedi.

MUSLERA: ALTIN DEĞERİNDE ÜÇ PUAN KAZANDIK

Basın toplantısına katılan Muslera da "Mutluyuz çok önemli bir maç oynayıp kazandık. Aramızda puan farkı olabilir. Derbi maçları önemlidir. Kazanan takıma ekstra motivasyon verir. Önemli bir galibiyet aldık. Altın değerinde üç puanın sahibi olduk." diye konuştu.

Derbi maçtan önce rakip takımdan yapılan yorumlara üzüldüğünü ifade eden tecrübeli kaleci, "Ne yazıkki rakip tarafından maçtan önce yapılan yorumlar vardı. Saha içinde saçımı kestireceğim, en kolay maçımız denildi. Futbol oynamak lazım. Derbilerde zekv almamız lazım. Bu tip açıklamalar otomatikten futbolun şiddetini arttırır. Bu tip açıklamalar maçtan önce yapmamak gerekiyor. Çok önemli üç puan aldık." dedi.
CİHAN

Yorumlar