Muratpaşalı hentbolculara moral ziyareti

- Belediye Başkanı Uysal, Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı'nı ziyaret ederek, baklava ikram etti

Google Haberlere Abone ol
Muratpaşalı hentbolculara moral ziyareti


ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 1. turunda yarın Litvanya temsilcisi ACME-Zalgiris Kaunas'u konuk edecek Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı'nı ziyaret etti.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Uysal, kadın hentbol takımını Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda ziyaret ederek, baklava ikram etti.

Kulüp başkanı Özgür Karagöz ile oyuncular ve teknik kadroyla bir araya gelen başkan Uysal, oyunculara başarı dileklerini iletti. Kadın hentbol takımını bu yıl yeni bir anlayış doğrultusunda yapılandırdıklarını kaydeden Uysal, takıma yeni katılan ve ilk kez Avrupa arenasında boy gösterecek genç oyunculara güvendiğini dile getirdi. Belediye Başkanı Uysal, Antalyalıları, Antalya'nın Avrupa'daki tek temsilcisi kadın hentbol takımını desteklemeye davet etti.

Muratpaşalı kadın hentbolcular, yarın saat 15.00'te oynayacağı ilk maçın ardından, pazar günü Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda aynı saatte Kaunas ile rövanş maçına çıkacak. Her iki karşılaşmayı Antalyalılar ücretsiz olarak izleyebilecek.


Yorumlar