Muratpaşa Belediyespor'da Randers HK maçı hazırlıkları

ANTALYA (AA) - Hentbolda Kadınlar EHF Kupası 2. eleme turunda Danimarka'nın Randers HK takımı ile deplasmanda karşılaşacak Muratpaşa Belediyespor...

Google Haberlere Abone ol
Muratpaşa Belediyespor'da Randers HK maçı hazırlıkları


ANTALYA (AA) - Hentbolda Kadınlar EHF Kupası 2. eleme turunda Danimarka'nın Randers HK takımı ile deplasmanda karşılaşacak Muratpaşa Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor.

EHF Kupası birinci eleme turunda ACME-Zalgiris Kaunas'ı kupanın dışına iten Muratpaşa Belediyespor, Randers HK ile deplasmanda yapacağı maçların hazırlıklarına tesislerindeki antrenmanla devam etti.

Antrenör Birol Ünsal, yaptığı açıklamada, oyuncular Döne Gül Bozdoğan, Gülsüm Güleçyüz ve Cansu Akalın'ın milli takımla İtalya'da olduğunu belirtti.

Milli maçlar sebebiyle lige verilen aranın özellikle sakatlıkları bulunan oyuncuların tedavisi açısından iyi olduğunu anlatan Ünsal, Randers HK ile yapacakları karşılaşmalarda Yasemin Şahin'in sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacağını söyledi.

Randers HK'nın Danimarka'nın en güçlü ve köklü takımı olduğunu kaydeden Ünsal, "Biz de Türkiye'nin en önemli hentbol kulübüyüz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Muratpaşa Belediyespor, EHF Kupası 2. eleme turunda Randers HK ile 15 ve 16 Ekim'de Danimarka'da karşı karşıya gelecek.

Yorumlar