Muratpaşa Belediyespor antrenörü Ünsal:

- "Muratpaşa Belediyespor gelecek sezon ülkemizi EHF kupasında temsil edecek. Bu takım Antalya'nın spor tarihinde hep ilkleri yaşatmıştır"

Google Haberlere Abone ol
Muratpaşa Belediyespor antrenörü Ünsal:

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyespor antrenörü Birol Ünsal, Türkiye'yi gelecek sezon Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) kupasında temsil edeceklerini belirterek, takımın Antalya'nın spor tarihinde hep ilkleri yaşattığını bildirdi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off finalinde Yenimahalle Belediyespor'a yenilerek sezonu ikinci sırada tamamladıklarını hatırlattı. Gelecek sezon EHF kupasında mücadele edeceklerini belirten Ünsal, "Muratpaşa Belediyespor gelecek sezon ülkemizi EHF kupasında temsil edecek. Bu takım Antalya'nın spor tarihinde hep ilkleri yaşatmıştır. Önemli olan bizim Avrupa'da Antalya'nın tek temsilcisi olmamız. Yıllardır bu geleneği sürdürüyoruz." dedi.

Ünsal, Antalya'da takım sporlarında Türkiye kupası kazanan, lig şampiyonu olan ve Avrupa kupası kazanan tek takım olduklarını ifade ederek, "Şu anda milli takımda 5 sporcumuz var. Antalya bizimle ne kadar övünse az." diye konuştu.

Yorumlar