Murat Yakın: Spartak Moskova ile ilgili daha karar veremedim, tekliflere açığım

Türk asıllı İsviçreli teknik direktör Murat Yakın, Rusya ekibi Spartak Moskova ile ilgili henüz karar veremediğini ifade etti. Rus basını Yakın’ın Spartak Moskova’nın teklifini kabul etmeyerek Rusya’nın başkentini terkettiğini iddia...

Google Haberlere Abone ol
Murat Yakın: Spartak Moskova ile ilgili daha karar veremedim, tekliflere açığım

Türk asıllı İsviçreli teknik direktör Murat Yakın, Rusya ekibi Spartak Moskova ile ilgili henüz karar veremediğini ifade etti. Rus basını Yakın’ın Spartak Moskova’nın teklifini kabul etmeyerek Rusya’nın başkentini terkettiğini iddia etti.

Basına konuşan Yakın, Moskova’da yaptığı görüşmeleri anlattı. Türk asıllı teknik adam, “Moskova’da kısa süreliğine yaptığım ziyarette Spartak Moskova yönetimi ile görüşmelerim gerçekleşti. Daha sonra İsviçre’ye döndüm.” dedi.

    

    Rus takımıyla ilgili kararsız olduğunu ifade eden genç teknik adam, “Spartak büyük gelenekleri ve ilgi çekici perspektifi olan bir takım. Fakat ben eskisi gibi geleceğimle ilgili karar veremedim ve halen teknik direktörlükle ilgili gelecek tekliflere açığım.” şeklinde konuştu.

    Rus basınında çıkan iddialara göre, Spartak Moskova Yakın’a yılda 2,5 milyon İsviçre Frang'ı sözleşme önerdi. Piter.tv haber portalı, Yakın’ın Spartak’ın önerisini kabul etmediğini iddia etti.

    2 gün önce Rus basını Türk asıllı İsviçreli teknik direktörün 16 Haziran’da Spartak Moskova’nın teknik direktörü olacağını iddia etmişti.

CİHAN

Yorumlar