Murat Yakın, Basel ile sözleşmesini uzattı

İsviçre’nin önde gelen kulüplerinden olan Basel, Türk asıllı antrenörü Murat Yakın ile olan sözleşmesini 2015 yılının Haziran ayına kadar uzattığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Murat Yakın, Basel ile sözleşmesini uzattı

İsviçre’nin önde gelen kulüplerinden olan Basel, Türk asıllı antrenörü Murat Yakın ile olan sözleşmesini 2015 yılının Haziran ayına kadar uzattığını açıkladı. Genç antrenörün ismi son dönemde başta Lazio ve Tottenham olmak üzere Avrupa’nın önde gelen ekipleri ile anılıyordu.

FC Basel’in sportif Direktörü Georg Heitz düzenlediği basın toplantısında, "Kulüp içerisinde Yakın’a karşı olumsuz düşünenler vardı. Fakat biz kendisinden memnunuz ve hocamız hakkında Avrupa basınında çıkan transfer haberlerinin de etkisiyle herkesin daha rahat çalışması adına kendisiyle olan sözleşmemizi uzatma kararı aldık." dedi.

Murat Yakın, 2001 ile 2005 yılları arasında formasını giydiği Basel kulübü ile şampiyonluk sevinci yaşamış, UEFA’da ise yarı final oynama başarısı göstermişti. Basel kulübü, 10 takımın mücadele ettiği İsviçre Süper Ligi’nde lider durumda bulunuyor.
CİHAN

Yorumlar