Murat Şahin: Fenerbahçe bizim rakibimiz değil

Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, aldıkları yenilgi sonrası üzgün olduklarını belirterek, “Takımımızdan beklediğimiz performansı tam sağlayamadık.

Google Haberlere Abone ol
Murat Şahin: Fenerbahçe bizim rakibimiz değil

Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, aldıkları yenilgi sonrası üzgün olduklarını belirterek, “Takımımızdan beklediğimiz performansı tam sağlayamadık. Bunun sonucunda da tabi ki 3-0’lık bir mağlubiyet aldık. Fenerbahçe tabi ki bizim rakibimiz değil. Bundan sonraki maçlara bakacağız.” dedi.

Çok basit savunma hatalarından dolayı goller yediklerini ifade eden Murat Şahin, şunları söyledi: “Fenerbahçe’ye karşı, böyle güçlü bir takıma karşı ilk 10 dakikada gol yiyip ve bugün gerçekten çok kötü goller yedik. Çok basit hatalar yaptık. Golleri yedikten sonra Fenerbahçe gibi bir takıma maçı çevirmek çok kolay değil. Güçlü bir takım, bugün biraz da biz beklenenin altındaydık. Takımımızdan beklediğimiz performansı tam sağlayamadık. Bunun sonucunda da tabi ki 3-0’lık bir mağlubiyet aldık. Fenerbahçe tabi ki bizim rakibimiz değil. Bundan sonraki maçlara bakacağız.”

Güçlü bir ekibe karşı mücadele ettiklerini söyleyen Stankevicius da, “Ben ve takım arkadaşlarım gerçek seviyemizi sanırım tam anlamıyla sahada sergileyemedik. Bu yüzden iki tane kontra ataklardan gelen gollerden sonra maç zaten koptu diyebilirim. İkinci yarıda daha fazla golü bulmaya çalıştık. Fakat yeterli olmadı. Tebrik ediyorum Fenerbahçe’yi...” diye konuştu.

Gaziantepsporlu Şenol Can ise kendilerine yakışmayacak goller yediklerini söyledi.



CİHAN

Yorumlar