Murat Göksü: Galibiyet gelecek için bize umut verdi

Sivasspor Yardımcı antrenörü Murat Göksu, Gaziantepspor'u son dakikada buldukları golle mağlup ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Murat Göksü: Galibiyet gelecek için bize umut verdi

Sivasspor Yardımcı antrenörü Murat Göksu, Gaziantepspor'u son dakikada buldukları golle mağlup ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.
    Sivasspor'un Gaziantepspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Göksu, "İlk yarı oyuna çok iyi başladık. Golü de bulduk, oyunu da koparabilirdik. Ama maalesef duran toptan bir gol yedik. İkinci yarı rakibimiz bizden biraz daha üstün oynadı. Son dakikada bulduğumuz gol tabiî ki bizi çok mutlu etti, gelecek için umut verdi." ifadesini kullandı.

    Maçta iki gole imza atan Utaka ise çok zorlu bir karşılaşma olduğunu ancak galip gelmesini bildiklerini ifade etti. Golcü oyuncu, “Uzun süredir gol atamıyordum ama sakatlıklarım vardı. Bundan dolayı sıkıntı yaşadım. Bugün de gol attım ama bundan daha önemlisi Sivasspor’un galibiyetiydi, bugünde bu galibiyeti aldık, asıl önemli olan şey bu.”diye konuştu.
    Basın toplantısına katılan Cicinho da zorlu bir karşılaşmadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydederek, “Bundan sonrada umuyoruz böyle galibiyetlerle devam ederiz. Galibiyet almak çok büyük bir mutluluk. Önemli olan galip gelemiz, gol bulmamız ve taraftarımızla birlikte kutlamamız.” dedi.


TAHSİN TAM: SANTRA YAPMADAN MAĞLUP OLMAK BİZİ ÜZDÜ

    Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Tahsin Tam ise ilk 25 dakikada kötü başladıkları müsabakada daha sonra oyunun üstünlüğünü ele aldıklarını savunarak, “Galibiyeti hak ettiğimizi düşündüğüm maçta santra bile yapmadan mağlup olmak açıkçası bizi çok üzdü. İzleyenlere seyir zevki yüksek bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Maçın ikinci yarısında maçı kopartacağımız pozisyonları yakaladık, fakat bunları değerlendiremedik. Açıkçası böyle yenilmek bizi çok üzdü. Ama bizim takımımız çok kaliteli, Önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Sivasspor’u da aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

    Gaziantepsporlu Marek Sapara ve Haris Medunjanin da Maça iyi başlayamadıklarını daha sonra oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu ifade etti. CİHAN

Yorumlar