Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu:

- "İnanıyoruz ki Giresun'dan iyi bir sonuçla döneriz ama futbolda her türlü netice var"

Google Haberlere Abone ol
Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu:


ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Multigroup Alanyaspor'un kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Giresunspor ile deplasmanda oynayacakları maçın çok zorlu geçeceğini, iyi bir netice alarak Alanya'ya dönmek istediklerini söyledi.

Adanaspor'dan sonra Spor Toto Süper Lig'e çıkacak ikinci takım olmak isteyen turuncu-yeşilliler, PTT 1. Lig'in son haftasında 14 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak.

Giresunspor ile oynayacağı maç için Ordu'ya hareket eden Multigroup Alanyaspor kafilesini Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'ne gelen Kaymakam Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hüseyin Güney, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri ile bir grup taraftar uğurladı.

Uğurlama töreninde gazetecilere açıklama yapan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, protokol ve kurum müdürleriyle futbolcuları dualarla Giresun'a uğurladıklarını kaydetti. Çavuşoğlu, takımın maç gününe kadar Ordu'da kamp yapacağını kaydederek, "Çok zor bir maç. Final karşılaşması. İnanıyoruz ki Giresun'dan iyi bir sonuçla döneriz ama futbolda her türlü netice var." dedi.

Ne kadar iyi oynanırsa oynansın futbolda şans veya şansızlıklar yaşanabildiğini dile getiren Çavuşoğlu, Alanya'ya yakışır bir şekilde sonuna kadar mücadele edeceklerini vurguladı.

Maça Alanya'dan taraftarların da gideceğini kaydeden Çavuşoğlu, "Sonucu bekleyip, hep beraber göreceğiz. Bizim için hayırlısı olsun." diye konuştu.

Yorumlar