Muğla'da tenis şampiyonası yapılacak

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, mayıs ve haziran aylarında Türkiye Yaş Grupları Tenis Şampiyonası yapılacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Muğla'da tenis şampiyonası yapılacak

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, mayıs ve haziran aylarında Türkiye Yaş Grupları Tenis Şampiyonası yapılacağını söyledi. Muğla Tenis Kulübü'nde gazetecilere açıklamalarda bulunan Çeker, şampiyonanın şehrin prestij açısından önemli olduğunu belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana tenis alanında tesisleşme ve müsabaka alanında büyük gayret sarfettik. İlimiz ve ilçelerimiz, TFF'nin vermiş olduğu Türkiye şampiyonalarıyla da sürekli gündeme geliyor. 30 Mayıs'ta 8, 9 ve 10 yaş grubu Türkiye şampiyonası ilimizde ve bu tesiste olacaktır. Muğla Tenis Kulübü, bu şampiyonaya evsahipliği yapılacaktır. 16 ve 30 Haziran tarihlerinde tekrar Türkiye şampiyonası ilimiz merkezinde yapılacaktır." dedi.

Şampiyonaların Muğla için hem ticaret hem de tanıtım anlamında büyük bir katkı sağlayacağının altını çizen İl Müdürü Çeker, "Şampiyona sayesinde Muğla'nın tenise verdiği önem de ortaya çıkacak. Bu tür faaliyetler, ilçelerde de yapılacak. Bu tür şampiyonalar sayesinde ilimizin prestiji artacaktır, çünkü mayıs ve haziran ayında gerçekleşecek olan şampiyonaya, yaklaşık 2 bin sporcunun katılmasını bekliyoruz. Bunun yanısıra sporcuların aileleri de katılacaktır." ifadelerini kullandı.

Bekir Çeker, geçen dönemlerde üç sporcunun Türkiye şampiyonu olduğunu hatırlatarak, "Sporcularımız, gerçekleştirmiş oldukları tenis faaliyetini başarılı bir şekilde yürütüyorlar. Daha önce almış oldukları diğer derecelerin yanısıra geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Türkiye şampiyonasında üç sporcumuz şampiyon oldu. Bu başarılarının devam etmesini temenni ediyor, başta hocaları ve ailelerine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar