Muğla sokakları oryantiringle şenlenecek

Türkiye'nin en büyük ve prestijli organizasyonları arasında gösterilen 2. Kademe Türkiye Oryantiring Yarışması, 21-22 Aralık 2013 tarihleri arasında Muğla'da yapılacak.

Google Haberlere Abone ol
Muğla sokakları oryantiringle şenlenecek

Türkiye'nin en büyük ve prestijli organizasyonları arasında gösterilen 2. Kademe Türkiye Oryantiring Yarışması, 21-22 Aralık 2013 tarihleri arasında Muğla'da yapılacak. Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanlığı'nın programında yer alan yarışma için cuma gününden itibaren 60'tan fazla kulüpten bin 500'den fazla sporcu şehre gelecek. İki gün sürecek müsabakalarda sporcular, Muğla'nın eski sokaklarına yerleştirilen hedefleri bularak puan toplamaya çalışacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, yaptığı açıklamada müsabakaların Muğla'da yapılmasının son derece önemli olduğunu söyledi. Çeker, "İdarecisi, antrenörü sporcusu derken 2 binden fazla misafirimiz olacak. Hem Türkiye'nin önemli bir etkinliğini ilimizde gerçekleştirmiş olmaktan hem de Muğlamız'a, Muğla esnafımıza bir hareketlilik getirmiş olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Faaliyetin ilimizde yapılması için destek veren Oryantiring Federasyonu Başkanımız Doç. Dr. Tekin Çolkaoğlu’na, İl Temcilcimiz Yrd. Doç. Dr. Sümmani Ekinci’ye ve destekleri nedeniyle Muğla Belediyemiz'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar