Muaythai Mili Takımından Malezya çıkartması

Muaythai Milli Takımı 1-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Malezya'da düzenlenecek olan Dünya Muaythai Şampiyonasına katılacak.

Google Haberlere Abone ol
Muaythai Mili Takımından Malezya çıkartması

Muaythai Milli Takımı 1-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Malezya'da düzenlenecek olan Dünya Muaythai Şampiyonasına katılacak.

Malezya'nın Langkawi kentinde yapılacak olan İFMA -2014 (Uluslararası Muaythai Federasyonu) Dünya Muaythai Şampiyonasına katılacak olan Muaythai Milli Takımı, şampiyonaya Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Büyük bayanlar, Genç bayanlar, Yıldız Erkekler ve Yıldız bayanlar olmak üzere 6 kategoride 23 sporcu,23 Uluslararası hakem, antrenör, idareciden oluşan 46 kişilik bir kafileyle katılacak.

Türkiye’den 46 kişilik bir kafileyle Malezya’da ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşayacaklarını belirten Türkiye Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Salih Aygün, “Son yıllarda gerekse ülkemizde gerekse uluslararası arenada adından söz ettiren muaythai olimpik olma yolunda hızla ilerlemektedir. Baş döndürücü şekilde gelişim gösteren muaythai de federasyonumuzun büyük destekleri ve antrenörlerimizin azimli çalışmaları sayesinde ülkemizde de dünya standartlarında elit sporcular yetişmeye başladı. Umarım bu yıldan itibaren çalışmaların meyvelerini ülkemize çok sayıda madalya kazandırarak toplamaya başlayacağız.” Dedi.

Dünya Şampiyonasının 1. ve 2. etap hazırlık kampının 01-10 Nisan 2014 tarihlerinde federasyonca belirlenecek bir ilde yapılacağını kaydeden Aygün, “Hazırlık ve toplanma kampı sonrası 30 Nisan 2014 tarihinde İstanbul’dan Malezya’ya havayolu ile hareket edilecektir. Dünya Şampiyonasının tartıları 01 Mayıs 2014 tarihinde başlayacak ve şampiyona 10 Mayıs 2014 tarihinde sona erecektir. Kafilemiz 11 Mayıs 2014 tarihinde yurda geri dönecektir. B divisyon ve çocuklar dünya şampiyonası ise Eylül 2014’te Polonya’da yapılacak.” Diye konuştu.

Federasyon Başkanı Halil Durna başkanlığındaki milli takım kafilesinde Bitlis’ten Federasyon Asbaşkanı Mehmet Salih Aygün ve Bölge koordinatörü antrenör Ömer Uğur 'da yer alacak.
CİHAN

Yorumlar