Mourinho'ya yeni sözleşme ve müthiş bütçe!

Paris Saint Germain'e uzatmada 2-2'lik sonuçla 2. turda elenen Chelsea'de Teknik Direktör Jose Mourinho'nun sözleşmesi uzatılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Mourinho'ya yeni sözleşme ve müthiş bütçe!
Paris Saint Germain'e uzatmada 2-2'lik netice ile 2. turda elenen Chelsea'de Teknik Direktör Jose Mourinho'nun sözleşmesi uzatılıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde 1-1'in rövanşında Paris Saint Germain'e uzatmada 2-2'lik netice ile 2. turda elenen Chelsea'de sürpriz gelişme...

Maça Zlatan Ibrahimovic’in kırmızı kart görmesi damga vurmuş, Boşnak asıllı İsveçli oyuncu kırmızı kart pozisyonunda Chelsea’li oyuncuları ağlayan bebeklere benzetmişti.

Elenmenin sorumlusu şekilde gösterilen teknik direktör Jose Mourinho'ya mavi-beyazlı kulüp yeni sözleşme önerecek. Daily Star gazetesine konuşan kulübe yakın bir kaynak, Chelsea'nin Rus sahibi Roman Abramovich'in, Şampiyonlar Ligi'nden erken elenmesine rağmen Jose Mourinho'nun performansından memnun olduğunu kaydetti. Chelsea'nin bu sezon İngiltere Lig Kupası'nı kazandığını ve bir maç eksiğiyle ligde beş puan farkla önde olduğunu hatırlatan isminin açıklanmasını istemeyen yetkili, 'Roman Abramovich, şampiyon olunamasa dahi Mourinho'nun kalmasını istiyor' dedi.

Mourinho'nun Chelsea ile bitimine 2.5 sene kalan sözleşmesinin 4 sene daha uzatılması bekleniyor.

The Sun gazetesi ise Jose Mourinho'ya 100 milyon Euro transfer bütçesi verileceğini de kaydetti. Portekizli teknik adam savunmasını 40 milyon Euro değerindeki Real Madrid'den eski öğrencisi Raphael Varane ile güçlendirmeyi hedefliyor.

NTV Spor

Kaynak: FANATİK

Yorumlar