Mourinho resmen dalga geçti

Portekizli hoca, maç sonunda Mancini'nin oyun planını eleştirdi: “Ne yaptığını düşünmek bile anlamsız. Bazen geride 3'lü oynuyor, bazen ileride. Burak sağda, Sneijder solda. Orta saha değişiyor. Çok rahattık”

Google Haberlere Abone ol
Mourinho resmen dalga geçti

FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Roberto Mancini ile Jose Mourinho arasında maç öncesi esmeye başlayan soğuk rüzgarlar, 90 dakika bitiminde devam etti. Düellonun kazananı olarak basına açıklama yapan Chelsea’nin hocası, kelimelerini çok dikkatli seçerek Mancini’nin oyun planını yerden yere vurdu. Ünlü teknik adam, “Mancini’nin takımları hakkında düşünmek anlamsız. Bir yere varamıyorsunuz. Bazen arkada bazen ileride 3 kişi oynuyor. Orta sahasını farklı tutuyor. Sneijder ile solda oynuyor. Burak’ı kanatta tutuyor. Galatasaray’ın maç boyunca herhangi bir şans yakaladığını düşünmüyorum. Çok sağlam bir oyun ortaya koyduk. Çok rahattık” dedi.

‘Drogba yalnız kaldı’

Didier Drogba’nın da Mancini tarafından yeterince iyi kullanılamadığını ima eden Mourinho, “Didier savunmacılarımız karşısında zor bir maça çıktı. Oyunu kontrol edemedi, topu kontrol edemedi. Çok fazla yalnız kaldı” ifadesini kullandı. Mourinho maçtan önce düzenlediği basın toplantısında da, “Sneijder dünyanın en iyi üç 10 numarasından biri” diyerek, Mancini’nin sol kanada hapsettiği Hollandalı’nın yanlış kullanıldığı mesajını vermişti.

Yorumlar