Mourinho: Adil bir sonuç oldu

Galatasaray'la 1 - 1 berabere kalan Chelsea'de teknik direktör Jose Mourinho, "Sonuca baktığınızda adil bir sonuç olduğunu düşünüyorum.

Google Haberlere Abone ol
Mourinho: Adil bir sonuç oldu

Galatasaray'la 1 - 1 berabere kalan Chelsea'de teknik direktör Jose Mourinho, "Sonuca baktığınızda adil bir sonuç olduğunu düşünüyorum." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, "İlk yarıda bir takım fırsatlar kaçırdık. Ama ikinci yarıda çok daha adil bir oyun ortadaydı. Birinci yarıda sahanın iyi takımı bizdik. İkinci yarı Galatasaray'dan daha fazla baskı aldık ve daha iyi defans yaptılar. Ve bu aşamada Torres oyundan alınmak istedi. Çok yorgundu. Defansif oynadık ki ben bunu sevmiyorum. Ama sonuca baktığınız zaman, adil bir sonuç olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Fernando Torres'i oyundan almasıyla ilgili bir soruya Mourinho, "Torres kabul edilebilir bir sezon geçirdi. En iyi anlarında üst üste iki sakatlık geçirdi. Neredeyse 2 ay boyunca sahalardan uzak kaldı. Bu karmaşanın içinde çok da iyi goller attı. Bize destek de oldu. Bugün de en iyi oyuncularından bir tanesiydi; ama temposu yavaşladığında oyundan almak zorunda kaldım." karşılığını verdi.

MOURİNHO'DAN SEMİH'E ÖVGÜ

Maç öncesinde Semih'le konuşmasıyla ilgili de Mourinho, "Semih'i Beşiktaş maçında gösterdiği centilmenlikten dolayı tebrik ettim. Çünkü böyle bir derbide normal değildi. Ya Semih o hareketi yaptıktan sonra Beşiktaş, kornerden bir gol atmış olsaydı. O yüzden bir oyuncunun bu kadar cesur ve dürüst bir hareket sergilemesi inanılmaz." ifadelerini kullandı.

Geçen sene Real Madrid'in karşısında Galatasaray'la karşılaştığı ve her iki Galatasaray arasındaki farkın sorulması üzerine Mourinho, "Geçen sene de iyiydiler. Bu sene de çok iyiler. Aslında aynı oyunculardan oluşuyor. Üzerine bazı yeni oyuncular eklendi. Fakat temelde baktığınızda Fatih Terim'in oluşturmuş olduğu bir formasyon ki geçen senenin şampiyonular. Çeyrek finale yükselmişlerdi. Fatih Terim'in çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum." cevabını verdi.

Mancini'nin Galatasaray'ın şansını yüzde 40 görmesiyle ilgili de konuşan Mourinho, "Benim matematiğim pek iyi değil. Futbol da bir matematik değil. Ben Chelsea'yi yönetiyorum. Bir matematik enstitüsünü değil." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar