Motta: Taraftarın sevgisine sahada şampiyonluklar yaşayarak cevap vereceğim

Beşiktaş'ın yeni transferi Ramon de Moraes Motta, taraftarın kendisine olan sevgi ve ilgisine sahada şampiyonluklar ve başarılar kazanarak cevap vereceğini söyledi.Beşiktaş'ta geçtiğimiz yıl kiralık olarak oynayan ve yeni sezonda 2+1 yıllık...

Google Haberlere Abone ol
Motta: Taraftarın sevgisine sahada şampiyonluklar yaşayarak cevap vereceğim

Beşiktaş'ın yeni transferi Ramon de Moraes Motta, taraftarın kendisine olan sevgi ve ilgisine sahada şampiyonluklar ve başarılar kazanarak cevap vereceğini söyledi.

Beşiktaş'ta geçtiğimiz yıl kiralık olarak oynayan ve yeni sezonda 2+1 yıllık sözleşmeye imza atan Ramon Motta, Fulya Acıbadem Hastanesi'nde bir dizi sağlık kontrolünden geçti. Sağlık kontrolünün ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Motta, çok mutlu olduğunu ve transferini gerçekleştirdiği için takımına teşekkür ettiğini ifade etti.

Motta, taraftarın sevgi ve ilgisine ise sahada şampiyonluklar ve başarılar kazanarak cevap vereceğinin sözünü verdi.

Kampa geç katılmasının sorun olup olmayacağı yönündeki bir soruya ise başarılı futbolcu, "Arkadaşlarımdan bir hafta geç katılacağım kampa ama fizik olarak iyi durumdayım ve maçların başlayacağı zamana kadar hazır olacağımı umuyorum." şeklinde cevap verdi.

Sezonu rakiplerine göre erken açmalarının dezavantajı olup olmayacağı yönünde ki soruya ise Motta, şöyle cevap verdi: "Ben kötü bir etki yaratacağını düşünmüyorum aslında avantajda olabilir bizim için. Çünkü daha fazla zaman geçireceğiz birbirimizle bu da uyum sürecini kısaltacaktır."

Bir basın mensubunun 'Sezonu erken açmanız ve transferlerin kampa yetişememesi sonrası takımda bu ileriye dönük bir sorun oluştur mu?' sorusuna da Motta, "Dünya kupası da var bu sene takvimler şaştı. Zaten bizim iyi bir takımımız vardı. Birbirimize güveniyoruz ve başarılı olacağımıza inanıyoruz. Transferler tabi ki önemlidir ama alınacak oyuncuların kaliteli ve hazır olacaklarını düşündüğüm için bir sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum." diyerek cevap verdi.

CİHAN

Yorumlar