Morata, Real Madrid'de bu kez iddialı

- Real Madrid Kulübü, Juventus'tan geri aldığı Morata'yı basına tanıttı - Morata: "Her zaman yaptığım gibi terimin son damlasına kadar mücadele etmek için buraya geldim"

Google Haberlere Abone ol
Morata, Real Madrid'de bu kez iddialı


MADRİD (AA) - Real Madrid Kulübü, son iki sezondur İtalya'nın Juventus takımında forma giydikten sonra 35 milyon avro karşılığında geri aldığı futbolcu Alvaro Morata'yı basına tanıttı.

Yaklaşık 3 bin taraftarın katıldığı Santiago Bernabeu Stadı'nda yapılan tanıtımda konuşan Morata, "Benim için çok mutlu bir gün. Evime geri döndüm. İki uzun yıl geçirdim ve bekledim ama olgunlaşmam için bu gerekliydi." dedi.

Real Madrid'de 21 numaralı formayı giyecek Morata, "Her zaman yaptığım gibi terimin son damlasına kadar mücadele etmek için buraya geldim." ifadesini kullandı.

Juventus'un sayesinde futbolcu olarak kendisini çok geliştirdiğini belirten Morata, "Dünyanın en büyük kulübündeyim. Bu takımda oynamak ve gol atmak daha zor ama ben Madridliyim ve sahada her şeyimi vereceğim. Juventus'ta da rekabet vardı ama burada dünyanın en iyileri var. Buraya kupalar kazanmak için geldim. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum. Kazanmak ve kendimi daha da geliştirmek için olabilecek en iyi yerdeyim. Zidane bana çok güven verdi." şeklinde konuştu.

Öte yandan, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, Morata'nın dünyanın en iyi forvetlerinden biri olduğunu ifade ederek, "Alvaro, İtalya'da iken kendini çok iyi geliştirdi ve dünyanın en iyilerinden biri oldu. Gerek yeteneği gerekse sahada gösterdiği performansla, çocukluğundan beri çok iyi tanıdığı evine geri dönmeyi hak etti." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar