Mircea Lucescu, Alex Teixeira'ya da alıp geliyor

Galatasaray'da çalkantılı günlerin yaşandığı bu günlerde Mancini sonrası yeni teknik direktör gözüyle bakılan Mircea Lucescu, sarı kırmızılı takımın başına gelmesi halinde Shaktar Donetsk'in 24 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Alex Teixeira'da getir.

Google Haberlere Abone ol
Mircea Lucescu, Alex Teixeira'ya da alıp geliyor

Galatasaray'da çalkantılı günlerin yaşandığı bu günlerde Mancini sonrası yeni teknik direktör gözüyle bakılan Mircea Lucescu, sarı kırmızılı takımın başına gelmesi halinde Shaktar Donetsk'in 24 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Alex Teixeira'da getirmesi bekleniyor.

Ünay Aysal yönetiminin de, muhalefetin de üstünde uzlaştığı tek isim olan Mircea Lucescu, Galatasaray teknik direktörü olması halinde Shakhtar Donetsk'in yıldızları ile gelecek. Maraton.com'un haberine göre, Romen çalıştırıcının gözde oyuncularından biri olan Alex Teixeira, Ukrayna'da ki iç savaş tehditi ve karışıklık nedeniyle sözleşmesini tek taraflı fesh etme hakkına sahip.

Bir dönem Galatasaray'ı ve Beşiktaş'ı da çalıştıran ve iki takımda da şampiyonluk yaşayan Lucescu Galatasaray teknik direktörü olursa Brezilyalı oyuncu da Romen çalıştırıcı ile birlikte Türkiye'ye gelmek istiyor. Ofansif orta saha oyuncusu olan Alex Teixeira Brezilya Milli Takımı'nın gelecekteki yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. İki ayağını da başarılı şekilde kullanabilen Alex Teixeira, Shakhtar Donetsk'in en pahalı oyuncularından biri.
CİHAN

Yorumlar